cateodata am valori glicemice foarte ridicate dimineata
Buna ziua,
In urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu diabet non-insulino dependent se pare declansat pe sistem nervos. In ciuda faptului ca nu am fost si nu sunt o consumatoare de dulciuri, paste fainoase sau alte produse alimentare care pot dauna sanatatii, daca le consumi in exces si ca intotdeauna am fost cu greutatea in limitele normale, tot nu am scapat de aceasta boala a secolului se pare :-)).
In ciuda faptului ca tin un regim alimentar si ca incerc sa nu ma enervez din orice :-) cateodata am valori glicemice foarte ridicate dimineata. Hemoglobina glicozilata pe care o fac cam de 2 ori pe an intotdeauna a fost pana-n 7.
In ciuda faptului ca am aceasta problema de sanatate vreau in viitorul apropiat sa am un copil. Va rog sa-mi spuneti care sunt riscurile sa duc in conditii normale o sarcina si care sunt riscurile. In aceste conditii fatul va fi afectat?
La sfatul medicului in fiecare dimineata iau o pastila de Diaprel.
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile Dvs.
In urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu diabet non-insulino dependent se pare declansat pe sistem nervos. In ciuda faptului ca nu am fost si nu sunt o consumatoare de dulciuri, paste fainoase sau alte produse alimentare care pot dauna sanatatii, daca le consumi in exces si ca intotdeauna am fost cu greutatea in limitele normale, tot nu am scapat de aceasta boala a secolului se pare :-)).
In ciuda faptului ca tin un regim alimentar si ca incerc sa nu ma enervez din orice :-) cateodata am valori glicemice foarte ridicate dimineata. Hemoglobina glicozilata pe care o fac cam de 2 ori pe an intotdeauna a fost pana-n 7.
In ciuda faptului ca am aceasta problema de sanatate vreau in viitorul apropiat sa am un copil. Va rog sa-mi spuneti care sunt riscurile sa duc in conditii normale o sarcina si care sunt riscurile. In aceste conditii fatul va fi afectat?
La sfatul medicului in fiecare dimineata iau o pastila de Diaprel.
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile Dvs.
1 comentarii
Va rog sa-mi spuneti care sunt riscurile sa duc in conditii normale o sarcina si care sunt riscurile dupa nastere pentru fat si pentru mine?
Multumiri,
Mihaela.
Multumiri,
Mihaela.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3daca am glicemie 91 si fac avort... raman sterila?
- 7in timp valorile glicemiei se vor stabiliza si ce inseamna acest diabet dezechilibrat?
- 3interpretare rezultate aantiHBc reactiv?
- 3analizele la sange... glicemia crescuta si colesterolul scazut
- 1lipsa poftei de mancare bolnav cancer si diabet insulino depependent
- 5exista zahar pentru diabetici?
- 2DIABET TIP2
- 4Diabet tratament cu insulină
- 9avc grav, diabet, glaucom, depresie suicid la doar 60 de ani
- 2diabetul este boala
- 1nivel de zahar ridicat numai dimineata si seara
- 3Poti scapa de diabet?
- 1diabet tip 2 poate fi prevenit?
- 2dupa ce i s-a efectuat perfuzie cu glucoza pt. hidratare, are vederea in ceata
- 0interpretare analize
- 5interpretare analiza: limfocite, glicemie, colesterol, trigliceride, proteine
- 4este posibil sa am diabet la starile astea
- 7Valori glicemie anormale?
- 0Interpretare - analiza. glicemie, colesterol, TSH
- 0Interpretare evolutie glicemie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabet insipid
- Diabetul gestational
- Diabetul zaharat
- Cetoacidoza diabetica
- Hipoglicemia
- Picior diabetic
- Retinopatia diabetica
- Fenomenul Somogyi
- Ulcerele diabetice (mal perforant plantar)
- Boala buloasa a diabetului
- Sfaturi pentru persoanele cu diabet
- Regim diabet
- Indulcitorii artificiali - o alternativa sigura pentru zahar?
- Diabet zaharat
- Noile clasificări ale diabetului zaharat 2018 (5 tipuri)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: