glicemie foarte mare la copil de 6 ani
buna ziua am o fetita de aproape 6 ani i-amfacut niste analize deoarece spunea ca vede niste luminite albe, in special dimineata, luni i-a recoltat sange, iar joi am fost dupa rezultat, toate bune dar avea o glicemie de 183, 3 limita normala fiind de 90-110 daca am retinut bine minte, seara in aceeasi zi i-am luat glicemia, si avea104, vineri is-a recoltat iar, dimineata, dar rezultatele vin abia luni, sunt foarte stresata fiindca dr. de familie spunea de diabet... precizez ca fetita are 20-21kg, 110 cm nu urineaza des, nu bea apa in exces nu a slabit brusc da-ti un rasuns va rog ce parere aveti? se spune ca iti creste glicemia si de la stres i-a fost frica cand i-a recoltat sange si de aceea asa de mare? multumesc
4 comentarii
Tu sau sotul aveti diabet ? Poate ca a mancat ceva inainte de recoltare.sau a luat vreun medicament. Un examen al urinii a facut ?
buna seara i-a recoltat sangele de dimineata nu a mancat nimic in acea dimineata, doar o felie de pepene cu o zi inainte, pe la pranz, nu avem diabet nici eu nici sotul, si urina a facut si scaun si dr. a zis ca nu are nimic iar in aceasta seara la gulometru i-a iesit 123 dar a mancat un sendvis cu 30 aprox.inainte, multumesc ptr. raspuns
Nu cred ca are diabet, la copil aceasta boala apare foarte rar sub varsta de 10 ani.atunci cand glicemia a fost 183 probabil a luat pe furis ceva dulce inainte de recoltare si nu ai observat.celelalte valori sunt normale.cumpara-ti un glucometru de la farmacie, invata-te sa iei singurica glicemia dimineata din deget o data la doua saptamani [ nu o intepa zilnic ca nu are rost ] sau mergi saptamanal la medicul de familie pentru a face acolo aceasta analiza, si daca toate valorile timp de o luna sunt normale nu are rost sa va mai ganditi la diabet.
buna ziua am primit rezultatele de la laborator si glicemia fetei este de 83 limita normala fiind de 70-105 conform rezultatelor sunt mult mai linistita cred ca este bine asa, inca nu am luat legatura cu doamna doctor dar o sa tin cont de sfaturile dvs si va multumesc pentru ca m-ati urmarit, daca am noutati am sa scriu un mesaj. va multumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7in timp valorile glicemiei se vor stabiliza si ce inseamna acest diabet dezechilibrat?
- 5este normal ca glicemia sa fie 105mg/dl la un copil de 10 ani?
- 2valori ale glicemiei si siderimiei la copii
- 5Valori normale ale glicemiei la copii
- 5cum trebuie consumata cantitatea de carbohidrati-zi?
- 4Diabet tratament cu insulină
- 1Colesterol marit
- 1Alimentatie potrivita pentru o persoana cu glicemie relativ mare
- 1glicemie scazuta
- 18prediabet si depresie puternica
- 13Hipoglicemie?
- 2Glicemia 90
- 7Valori glicemie anormale?
- 0Intrerupere tratament medicamentuos?
- 1Glicemia pe aparat 107 dimineata la 5 minute dupa trezire, pe nemancate. Posibil diabet?
- 3Aparat glicemie
- 1Diabet / Hiv / Analize
- 0Interpretare - analiza. glicemie, colesterol, TSH
- 7Valori glicemie!
Mai multe informații despre: glicemia hiperglicemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: