Palpitatii, transpiratii

Sunt diagnosticata cu pre-diabet, de aceea imi masor des glicemia.Dupa o masa mai bogata, am constatat dupa 2 ore, ca era 168, drept care mi-am propus sa ies la o plimbare, sa fac miscare.Dintr-o data, mergand relaxat, m-am trezit cu palpitatii puternice si transpiratie.M-am intors repede acasa, mi-am masurat tensiunea, era 13/8 iar glicemia era 78.
Dupa ce am baut apa si am mancat, palpitatiile au scazut in intensitate.
Mentionez ca am facut ieri un ekg, care era normal.Nu am nici un fel de boli.Tiroida este perfecta..Nu am ateroame, avand ecodoppler de carotida facut recent.Toate analizele sunt bune, cu exceptia glicemiei, care ma incadreaza la pre-diabet.
Ce ar putea genera palpitatiile insotite de transpiratie? O glicemie 78 poate fi considerata hipo ?
Dupa ce am baut apa si am mancat, palpitatiile au scazut in intensitate.
Mentionez ca am facut ieri un ekg, care era normal.Nu am nici un fel de boli.Tiroida este perfecta..Nu am ateroame, avand ecodoppler de carotida facut recent.Toate analizele sunt bune, cu exceptia glicemiei, care ma incadreaza la pre-diabet.
Ce ar putea genera palpitatiile insotite de transpiratie? O glicemie 78 poate fi considerata hipo ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3daca am glicemie 91 si fac avort... raman sterila?
- 9Oferta glucometre
- 6eroare analize medicale?
- 3diabet, tigari, cafea... infectie masea
- 5este normal ca glicemia sa fie 105mg/dl la un copil de 10 ani?
- 5tgp crescut, glicemie scazuta
- 5din cauza caderilor de glicemie mi-e frica sa plec de acasa fara mancare la mine
- 1aparat de masurat glicemia
- 13Insulina bazala
- 5buletin de analize
- 3glicemia mare, hemoglobina gl. buna, sarcoidoza-diabet ?
- 6Ce sa faca ca glicemia sa se apropie cat de cat de val normale?
- 8buletin de analize pH 8.5la copil de 3 anii si 4luni
- 2Suspect diabet!
- 14Glicemie, ameteala, durere de spate si ceafa, probleme respiratie, respiratie in somn
- 0Glicemie foarte mare
- 10anxietate, depresie, glicemie
- 0Glicemia normală?!
- 0Interpretare evolutie glicemie
- 2La o glicozilata de 6 fix este necesar tratament?
Mai multe informații despre: glicemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: