Palpitatii, transpiratii
Sunt diagnosticata cu pre-diabet, de aceea imi masor des glicemia.Dupa o masa mai bogata, am constatat dupa 2 ore, ca era 168, drept care mi-am propus sa ies la o plimbare, sa fac miscare.Dintr-o data, mergand relaxat, m-am trezit cu palpitatii puternice si transpiratie.M-am intors repede acasa, mi-am masurat tensiunea, era 13/8 iar glicemia era 78.
Dupa ce am baut apa si am mancat, palpitatiile au scazut in intensitate.
Mentionez ca am facut ieri un ekg, care era normal.Nu am nici un fel de boli.Tiroida este perfecta..Nu am ateroame, avand ecodoppler de carotida facut recent.Toate analizele sunt bune, cu exceptia glicemiei, care ma incadreaza la pre-diabet.
Ce ar putea genera palpitatiile insotite de transpiratie? O glicemie 78 poate fi considerata hipo ?
Dupa ce am baut apa si am mancat, palpitatiile au scazut in intensitate.
Mentionez ca am facut ieri un ekg, care era normal.Nu am nici un fel de boli.Tiroida este perfecta..Nu am ateroame, avand ecodoppler de carotida facut recent.Toate analizele sunt bune, cu exceptia glicemiei, care ma incadreaza la pre-diabet.
Ce ar putea genera palpitatiile insotite de transpiratie? O glicemie 78 poate fi considerata hipo ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Rezultate analize medicale: colesterol, glicemia, trigliceride
- 3interpretare rezultate aantiHBc reactiv?
- 5tgp crescut, glicemie scazuta
- 5Interpretarea analizelor... examen urina, calciu, colesterol, glicemie
- 16Control cu glucometru.rog raspuns!
- 4Diabet tratament cu insulină
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 5Am nevoie de interpretarea acestor analize, daca ma poate ajuta cineva.
- 6anxietatea, lesin, glicemie scazuta, teama
- 1nelamurire referitoare la suplimente culturism (sunt diebatic)
- 1Test glicemie
- 0Glicemii bizare: luna de miere sau diabet 2?
- 1glucometru - risc infectie
- 1interpertarea analizelor si ce e de facut
- 14Glicemie, ameteala, durere de spate si ceafa, probleme respiratie, respiratie in somn
- 1glicemie crescuta
- 13Hipoglicemie?
- 5Care este valoarea normala a glicemiei? Cat poti avea maximum ca sa nu fie diabet zaharat?
- 1Glicemie măricică
- 4Glicemie mare inseamna automat diabet ?
Mai multe informații despre: glicemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: