Glicemie foarte mare

Salut,
Aseara in jurul orei 20:00 am fost la un vecin care are un aparat pt masurarea glicemiei. El avand diabet a avut-o 140, eu neavand am avut 209 ( tin sa precizez ca am mancat cu o jumatatea de ora inainte ceva dulce, inclusiv o bucata de rahat ). NU era preconizata aceasta masurare, pur si simplu mi-a sugerat respectivul. Evident ca m-am speriat, iar in aceasta dimineata am repetat procedura, a fost 90, apoi pe seara am luat-o iarasi ( in jurul orei 19;00 ) fara a manca nimic de la masa de pranz si a indicat 96. acum vine si intrebare
Intrebare : nu este cam mare glicemia 208 la o persoana sanatoasa ( sau nedepistata ) chiar daca am si mancat ceva dulce? tin samentionez ca am 30 de ani si sunt un consumator de dulciuri si sucuri carbogazoase ( cam coca-cola )... :)
Aseara in jurul orei 20:00 am fost la un vecin care are un aparat pt masurarea glicemiei. El avand diabet a avut-o 140, eu neavand am avut 209 ( tin sa precizez ca am mancat cu o jumatatea de ora inainte ceva dulce, inclusiv o bucata de rahat ). NU era preconizata aceasta masurare, pur si simplu mi-a sugerat respectivul. Evident ca m-am speriat, iar in aceasta dimineata am repetat procedura, a fost 90, apoi pe seara am luat-o iarasi ( in jurul orei 19;00 ) fara a manca nimic de la masa de pranz si a indicat 96. acum vine si intrebare
Intrebare : nu este cam mare glicemia 208 la o persoana sanatoasa ( sau nedepistata ) chiar daca am si mancat ceva dulce? tin samentionez ca am 30 de ani si sunt un consumator de dulciuri si sucuri carbogazoase ( cam coca-cola )... :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analizele la sange... glicemia crescuta si colesterolul scazut
- 3diabet, tigari, cafea... infectie masea
- 1cateodata am valori glicemice foarte ridicate dimineata
- 1aparat de masurat glicemia
- 16Control cu glucometru.rog raspuns!
- 3interpretare analize. glicemie normala, iar glucoza ridicata
- 3Cu toate ca face tratament si tine regim cu strictete glicemia este ridicata!
- 6anxietatea, lesin, glicemie scazuta, teama
- 2Analize INR, Glicemie
- 1glicemie crescuta
- 7neconcordanta intre hemoglobina glicata si valorile glicemiei
- 1Trigliceride 6400 ?!
- 1Glicemie crescuta
- 7Valori glicemie anormale?
- 9Care este valoarea normala a glicemiei? 109 este mult?
- 1Glicemie ridicata
- 1Glicemie măricică
- 1Cat adevar este aici ?
Mai multe informații despre: glicemia hiperglicemia testarea glicemiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: