Gingii inflamate

23-10-2016
Makino
Nu este medic/terapeut
Makino
Buna ziua ! Acum cateva saptamani am observat ca gingiile mele sunt putin retrase( inainte foloseam periute de dinti foarte tari si ma spalam pe dinti de vreo 6-7 ori pe zi ). Mi-am cumparat o periuta de dinti cu perii foarte subtiri si moi dar ascutiti pentru a nu-mi mai brusca gingiile. Mentionez faptul ca nu am probleme cu sangerarea gingiilor. Problema e ca gingiile mele s-au cam inflamat si putin incretit si parca de duc in jos dar nu stiu daca e normal sau doar periuta pe care o folosesc imi inteapa gingiile si din cauza aceasta sunt asa (am incercat sa folosesc din nou periuta normala dar mi se pare mult prea dura si ma dor gingiile de la ea) Multumesc
2 comentarii
0
23-10-2016, ora 14:09
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
din toate cele spuse de dumneavoastra pot deduce ca ar putea fi prezent tartrul subgingival...Cand v-ati facut ultimul detratraj?
v-as recomanda un consult, unul minutios facut cu mare atentie pentru a vedea ce se afla sub limita gingiei pe care dumneavoastra o vedeti si apoi aplicat un tartament adecvat.
0
03-10-2020, ora 19:28
Alexandra
Nu este medic/terapeut
Alexandra
Bună ziua! Am o problemă, dacă mă puteți ajuta cu un sfat, va rog mult, de ceva timp simt o senzație de arsură si usturime la nivelul cavitatii bucale, gingii, limbă, gât, nu stiu care ar putea fi cauza. Am nevoie de un sfat va rog!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: