gingii inflamate
buna! am si eu o problema, azi dimineata m-am trezit cu gingiile putin inflamate in partea de sus, din interior, pina spre seara zona de inflamatie s-a marit si simt discomfort.Nu am avut probleme cu gingiile, nu stiu care poate fi cauza.ce remedii pot luat cit mai curind fara a vizita stomatologul?
3 comentarii
cauzale pot fi multe.si tartru subgingival, si administrarea unor medicamente.igiena cat mai buna, ae de gura si prezentativa la stomatolog.
Daca pana acum nu ti-ai rezolvat problema, sper ca asta sa te ajute. Indiferent de cauza, tartrul intretine inflamatia. Uite aici o intrebare la care tocmai am raspuns, si care se aseamana destul de bine cu problema ta, asa ca nu mai repet ce-am scris acolo, iti trimit direct linkul: http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=174id_cat=50id_prod=67522id_post=315099start=0mess=1
Buna ziua,
m-am confruntat si eu inflamatii ale gingiilor si cu sangerari ale acestora si am ajuns la medic intr-un final. Mi-a recomandat un medicament natural cu extract de soia si avocado pe care il iau cam de 2 luni si acum gingiile par sa fie ok. e posibil sa fie nevoie si de detartraj, insa pentru gingii sensbilie, combinatia de soia si avocado, cu siguranta va va fi utila pentru prevenirea unor afectiuni mai grave.cel mai bine este sa mergeti si la medic pentru a inlatura indoielile.
multa sanatate
m-am confruntat si eu inflamatii ale gingiilor si cu sangerari ale acestora si am ajuns la medic intr-un final. Mi-a recomandat un medicament natural cu extract de soia si avocado pe care il iau cam de 2 luni si acum gingiile par sa fie ok. e posibil sa fie nevoie si de detartraj, insa pentru gingii sensbilie, combinatia de soia si avocado, cu siguranta va va fi utila pentru prevenirea unor afectiuni mai grave.cel mai bine este sa mergeti si la medic pentru a inlatura indoielile.
multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme cu dintii
- 43Extraxtie masea, insomnie si gingia umflata
- 4infectie...?
- 4Maseaua de minte si umflatura gingivala
- 26ganglion submandibular inflamat
- 2gingie inflamata la copil
- 14Gingii umflate limba ustura si afte pe obraji inferiori
- 5maseaua de minte, gingie crescuta peste si inflamata, ma jeneaza cand mananc
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 1Probleme cavitate bucala, gingii inflamate, saliva vascoasa
- 2umflatura gingie desupra incisivului