infectie...?
Buna seara! Acum 2 saptamani mi s-a umflat gingia... apoi a aparut o punga de puroi, iar de atunci imi curge un lichid alb, mereu cand apas pe gingie, urmat apoi de sangerare. Despre ce este vorba si cat de grav este? Va rog sa-mi raspundeti deoarece am nevoie sfatul dumneavoastra.
4 comentarii
sal.tre sa-ti zic ca exact asa am avut si io pana acum doua zile.si nu m-am dus la doctor ca prefer orice numai stomatologi sa nu vad:))si stii ce-am facut...am luat un antiinflamator...si anume..nimesulide..sincer nu stiu daca sunt si in romania(ca nu stau in romania)dar de la 3 plicuri nu mai am nimic.Daca nu gasesti nimesulide...intreaba la farmacie de un antiinflamator...deci io iti zic experienta mea..numai bine!!
Posibil un abces parodontal...adica in jurul radacinii dintelui respectiv.
m-am razgandit.cu privire la doctorii stomatologi:)acum as da orice sa ma doara maseaua...sa ma primeasca doctorul zambind asa.pup!!!
Buna ziua!
Daca nu ati mai avut pana acum probleme de acest gen in zona respectiva sunt cam 90% sanse sa va confruntati cu un abces parodontal cauzat de un rest alimentar intrat in spatiul parodontal. Poate ati mancat cu ceva timp inainte de aparitia acestor probleme floricele sau poate a intrat o bucatica mica dintr-o coaja de seminte sau partea aceea subtire si dura din cotorul unui mar, etc. Am avut multe cazuri de acest gen care se rezolva foarte usor, repede si bine printr-o vizita la stomatolog care va curata zona foarte bine, veti face un tratament cu antibiotic si veti avea putin grija de igiena zonei respective pana la vindecare. Numai bine!
Daca nu ati mai avut pana acum probleme de acest gen in zona respectiva sunt cam 90% sanse sa va confruntati cu un abces parodontal cauzat de un rest alimentar intrat in spatiul parodontal. Poate ati mancat cu ceva timp inainte de aparitia acestor probleme floricele sau poate a intrat o bucatica mica dintr-o coaja de seminte sau partea aceea subtire si dura din cotorul unui mar, etc. Am avut multe cazuri de acest gen care se rezolva foarte usor, repede si bine printr-o vizita la stomatolog care va curata zona foarte bine, veti face un tratament cu antibiotic si veti avea putin grija de igiena zonei respective pana la vindecare. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12infectie la radacina dintelui
- 18Gingie ridicata!!!!!
- 14spatiu intre gingie si lucrarea proteica
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 50Coroana dentara desprinsa!
- 6Afectiuni ale gingiilor
- 1Durere de Gingii si dinti, Amortesc dintii
- 3Bucatica de carne crescuta la gingie
- 1gingie afectata de lucrare metalo ceramica
- 5Gingii bolnave din cauza dintilor imbracati
- 1implant dentar, gingia vindecata dar era deschisa se vedea osul
- 14Gingii umflate limba ustura si afte pe obraji inferiori
- 5maseaua de minte, gingie crescuta peste si inflamata, ma jeneaza cand mananc
- 1un sfat daca se poate
- 1Umflarea gingiei la o saptamana dupa scoaterea implantului dentar
- 1Usturimi de gingii