Gingie imflamata

29-09-2018
overloaded11
Nu este medic/terapeut
overloaded11
Buna ziua,

Recent am observat ca mi s-a imflamat gingia in stanga si in dreapta incisivului de jos( ca doua puncte mici). Mentionez ca nu am tartru deoarece am facut un detartraj acum aproximativ o luna. Ce as putea face ca gingia nu mai fie imflamata?
Mentionez ca de cand am observat ca gingia s-a imflamat am inceput sa folosesc apa de gyra si periuta de dinti electrica, nu am sangerari.
4 comentarii
0
29-09-2018, ora 15:57
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua. Puteti incerca sa atasati si o poza. Pe langa periaj si apa de gura, folositi si ata dentara. Inflamatia o vedeti/ simtiti spre unirea dinte- gingie sau mai ''in jos'', spre varful dintelui?
0
29-09-2018, ora 22:28
overloaded11
Nu este medic/terapeut
overloaded11
Imflamatia este intre dinti ca un punct foarte mic. Se vede doar un punct rosu, si nu sangereaza.
0
30-09-2018, ora 08:29
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua, desi spuneti ca ati făcut detartraj acum o luna este posibil ca subgingival unde nu se observa sa rămână resturi de tartru ceea ce ar putea menține in timp inflamația dumneavoastră. Cele doua puncte mici dintre Dinți sunt de culoare roșu aprins și rotunde?? Cel mai indicat ar fii sa ajungeți la medicul dumneavoastră care poate vedea clarsituatia iar pana atunci sa încercați sa mențineți igiena dentara.
0
01-10-2018, ora 22:11
Dr. Remiș Constantin
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Remiș Constantin
Ce culoare au acele doua puncte? aveti o radiografie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: