Gingie imflamata

Buna ziua,
Recent am observat ca mi s-a imflamat gingia in stanga si in dreapta incisivului de jos( ca doua puncte mici). Mentionez ca nu am tartru deoarece am facut un detartraj acum aproximativ o luna. Ce as putea face ca gingia nu mai fie imflamata?
Mentionez ca de cand am observat ca gingia s-a imflamat am inceput sa folosesc apa de gyra si periuta de dinti electrica, nu am sangerari.
Recent am observat ca mi s-a imflamat gingia in stanga si in dreapta incisivului de jos( ca doua puncte mici). Mentionez ca nu am tartru deoarece am facut un detartraj acum aproximativ o luna. Ce as putea face ca gingia nu mai fie imflamata?
Mentionez ca de cand am observat ca gingia s-a imflamat am inceput sa folosesc apa de gyra si periuta de dinti electrica, nu am sangerari.
4 comentarii

Buna ziua. Puteti incerca sa atasati si o poza. Pe langa periaj si apa de gura, folositi si ata dentara. Inflamatia o vedeti/ simtiti spre unirea dinte- gingie sau mai ''in jos'', spre varful dintelui?

Imflamatia este intre dinti ca un punct foarte mic. Se vede doar un punct rosu, si nu sangereaza.

Buna ziua, desi spuneti ca ati făcut detartraj acum o luna este posibil ca subgingival unde nu se observa sa rămână resturi de tartru ceea ce ar putea menține in timp inflamația dumneavoastră. Cele doua puncte mici dintre Dinți sunt de culoare roșu aprins și rotunde?? Cel mai indicat ar fii sa ajungeți la medicul dumneavoastră care poate vedea clarsituatia iar pana atunci sa încercați sa mențineți igiena dentara.

Ce culoare au acele doua puncte? aveti o radiografie?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme cu dintii
- 4Maseaua de minte si umflatura gingivala
- 6O problema fara leac? Imi sangereaza gingiile si sunt umflate
- 12de cativa ani imi sangereaza gingiile
- 0mi se face rana... cand strang din dinti ma doare locul respectiv
- 26ganglion submandibular inflamat
- 3Durere sub masea
- 14Gingii umflate limba ustura si afte pe obraji inferiori
- 5maseaua de minte, gingie crescuta peste si inflamata, ma jeneaza cand mananc
- 2dupa rezectia apicala... umflatura catre ochi
- 1Molar de minte spart