mi se face rana... cand strang din dinti ma doare locul respectiv
![rgb](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salut. Sunt nou membru si asi dorii daca se poate sa-mi spuneti care ar fi (daca exista) o solutie la problema mea. Suna cam asa:
Pe partea de sus, ultima masea este mai lasata (mai in jos) ca celelante si atinge pana jos pe gingie (jos nu mai am masea... ) astfel incat, in zilele in care "intreaga cavitate" este oarecum inflamata (as dorii de asemenea un raspuns pentru aceasta problema cu inflamatia) si mi se face rana... cand "strang din dinti" ma doare locul respectiv. Inflamatia de care vorbeam se manifesta in mod special in spatele incisiviilor pe "cerul gurii".
Va rog, astept raspunsuri la intrebarile de mai sus. Am incercat sa descriu cat am putut mai bine folosind termenii mei.
Pe partea de sus, ultima masea este mai lasata (mai in jos) ca celelante si atinge pana jos pe gingie (jos nu mai am masea... ) astfel incat, in zilele in care "intreaga cavitate" este oarecum inflamata (as dorii de asemenea un raspuns pentru aceasta problema cu inflamatia) si mi se face rana... cand "strang din dinti" ma doare locul respectiv. Inflamatia de care vorbeam se manifesta in mod special in spatele incisiviilor pe "cerul gurii".
Va rog, astept raspunsuri la intrebarile de mai sus. Am incercat sa descriu cat am putut mai bine folosind termenii mei.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Extraxtie masea, insomnie si gingia umflata
- 4Maseaua de minte si umflatura gingivala
- 6O problema fara leac? Imi sangereaza gingiile si sunt umflate
- 12de cativa ani imi sangereaza gingiile
- 12infectie la radacina dintelui
- 7riscuri la implanturi
- 23Canale curatate - am scos medicamentul din greseala
- 7Maseaua de minte, durere si gingie umflata
- 3Durere sub masea
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 3inflamatie osoasa la masea
- 5Gingii bolnave din cauza dintilor imbracati
- 2lucrare cu dinti de portelan gingii umflate si sangerande
- 1Probleme cavitate bucala, gingii inflamate, saliva vascoasa
- 5Eliminarea tartrului
- 2Problema maseaua de minte
- 1Gingie inflamata, rupta pe jumătate
- 3Gingivita sau coronițe prea înalte ?
- 1Gingii retrase și inflamate. Doresc sfatul unui medic
Mai multe informații despre: gingia inflamata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: