dupa rezectia apicala... umflatura catre ochi
buna seara ieri am avut o rezectia apicala la 3 dinti.mi s-a spus de catre doamna doctor ca se va umfla si este normal.Asa a si fost a inceput sa se umfle insa astazi am adormit pe partea operata iar acum simt ca s-a dus umflatura catre ochi.Exista motive de ingrijorare?Mentionez ca tin din cand in cand comprese cu apa rece.Iar aseara dupa operatie nestiind daca este bine sau nu am si fumat.nu am dureri nu sangereaza insa inaintarea umflaturii catre ochi ma ingrijoreaza putin.As vrea sa stiu daca este motiv de ingrijorare sau nu, daca fumatul afecteaza si cat va dura umflatura.Mntionez ca doamna dr nu mi-a recomandat antibiotic am avut doar un pansament pus la buza de sus pe care l-am tinut pana dimineata.va multumesc
2 comentarii
Buna ziua! In functie de amploarea interventiei, se poate ca edemul ( umflatura ) sa fie extins spre ochi. Tineti comprese reci pe zona respectiva si stabiliti cu medicul dumneavoastra un control.
buna ziua s-a rezolvat am fost luni la control a zis doamne dr ca se prezinta bine maine trebuie sa merg sa imi scoata firele insa mai am o nelamurire daca se poate.operatia inca mai ustura si vad la baza dintelui o bobita formata care sangereaza daca o apas.este normal sa am usturimi?exista riscul de o alta infectie?cealalta taietura nu mai ustura.aceasta este chiar la dintele central.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4infectie...?
- 5fatete dentare.. 10 dinti de sus
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 7Afectiune gingivala
- 18Rezectie Apicala
- 1Infectie dentara-rezectie apicala
- 14Gingii umflate limba ustura si afte pe obraji inferiori
- 0masea cariata, gingie umflata si ganglion la gat!!!
- 3Umflarea fetii partea dreapta, gatului si manii
- 1Canin crescut in gingie
- 0Recuperare rezectie apicala
- 3Leziuni bucale
- 3Durere dupa rezectie apicala
- 4Gingie inflamata și desprinsa de pe ultimul molar
- 2Pata alba dureroasa la atingere pe exteriorul gingiei
- 1Extractie canin cu probleme postextragere, la dinte invecinat
- 1Rezecție cu dureri insuportabile
Mai multe informații despre: Rezectia apicala gingia inflamata fata umflata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: