Dacă nu mi-am inceput viața sexuală până la 21 de ani, pot avea probleme de sănătate?
Bună! Am 21 de ani și nu mi-am inceput inca viața sexuală fiindcă băieții sunt doar pe interes și îmi este frica... Întrebare mea este următoarea: Dacă nu mi-am inceput viața sexuală până la 21 de ani, pot avea probleme de sănătate, hormonale sau ceva de genul? Am citit diferite articole și m-au cam speriat ce se scria acolo. Va mulțumesc mult!
2 comentarii
Buna ziua,
daca nu v-ati inceput viata sexuala pana la 21 de ani nu sunt motive pentru a avea probleme de sanatate. Asteptati pana cand va simtiti pregatita sa aveti primul contact sexual cu o persoana care poate sa inteleaga temerile dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
daca nu v-ati inceput viata sexuala pana la 21 de ani nu sunt motive pentru a avea probleme de sanatate. Asteptati pana cand va simtiti pregatita sa aveti primul contact sexual cu o persoana care poate sa inteleaga temerile dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Am chist parapielic, am fost la control si am chist de 9 mm tin sa mentionez am 20 de ani si sunt virgina dar ma doare in partea dreapta si chistul e pe partea stanga si am stari de greata si ma doare capul cateodata si ginecologul mi-a spus sa nu imi fac griji dar eu stau tot nelinistita se poate intampla ceva grav sau trebuie intervenit va rog vreau raspunsuri!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am 24 ani si sunt virgin
- 37fara sex, fara...
- 30lipsa apetitului sexual
- 5absenta actului sexual intr-o relatie
- 13lipsa dorintei unui act sexual
- 5lipsa apetitului sexual
- 14lipsa apetitului sexual la 35 ani... posibila?
- 20dupa 12 ani nu mai vrea sex, de ce?
- 21actul sexual rar sau lipsa lui imbolnaveste organismul?
- 22Virgina la aproape 30 de ani - incotro?
- 17ABSTINENTA in casatorie, inainte si dupa nastere - lipsa apetitului sexual din partea lui
- 4Lipsa dorintei interesului fata de dragoste, sex
- 4depresie, luare in greutate, lipsa dorintei sexuale, apatie
- 37masturbarea elimina dorinta sexuala fata de partener? va rog un psihoterapeut
- 3Lipsa apetitului sexual - problema medicala?!
- 2dureri de san
- 1Lipsa sexului
Mai multe informații despre: lipsa vietii sexuale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: