Dacă nu mi-am inceput viața sexuală până la 21 de ani, pot avea probleme de sănătate?

18-02-2019
Ella Ownch
Nu este medic/terapeut
Ella Ownch
Bună! Am 21 de ani și nu mi-am inceput inca viața sexuală fiindcă băieții sunt doar pe interes și îmi este frica... Întrebare mea este următoarea: Dacă nu mi-am inceput viața sexuală până la 21 de ani, pot avea probleme de sănătate, hormonale sau ceva de genul? Am citit diferite articole și m-au cam speriat ce se scria acolo. Va mulțumesc mult!
2 comentarii
0
19-02-2019, ora 08:56
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

daca nu v-ati inceput viata sexuala pana la 21 de ani nu sunt motive pentru a avea probleme de sanatate. Asteptati pana cand va simtiti pregatita sa aveti primul contact sexual cu o persoana care poate sa inteleaga temerile dvs.

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
0
15-01-2020, ora 16:15
Ellas1
Nu este medic/terapeut
Ellas1
Am chist parapielic, am fost la control si am chist de 9 mm tin sa mentionez am 20 de ani si sunt virgina dar ma doare in partea dreapta si chistul e pe partea stanga si am stari de greata si ma doare capul cateodata si ginecologul mi-a spus sa nu imi fac griji dar eu stau tot nelinistita se poate intampla ceva grav sau trebuie intervenit va rog vreau raspunsuri!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele lipsei activității sexuale
  •