Gastrita usoara, aspect mozaicat, hiperemie, pangastrita eritematoasa, cu pliuri suple

04-09-2017
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Din februarie au inceput durerile de epigastru, am facut o endoscopie la spitalul sf Maria la dr Greere Madalina, si a zis urmatorul rezultat:pangastrita eritematoasa, pliuri suple, aspect mozaicat.Mi a dat Nexium de 40 mg dimineata si Famotidina de 20 mg seara.Si regim pt gastrita, dar eu nu stiu cat timp sa iau medicamentele, ca nu s a produs nici o ameliorare, de 2 luni le iau si nimic, am slabit cu regimul asta dietetic, cand imi pot reveni la viata ca sa zic asa? Am 48 de ani dar ma simt de 20, am o fetita de 18 ani, sunt vaduva deci nu am nici un alt sprijin daca ma intelegeti, As vrea sa stiu daca se vindeca aceasta gastrita si pe ce perioada se ia nexium?
3 comentarii
0
04-09-2017, ora 19:18
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna seara. Probabil ca ar trebui sa repetati gastroscopia + test Helycobacter Pilori, dar trebuie sa o consultati pe dna dr Greere.
0
21-09-2017, ora 14:04
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Buna ziua! In momentul endoscopiei mi a luat si proba pt Helycobacter si a iesit negativ, am fost zilele acestea la dansa sii a spus sa opresc tratsmentul si daca nu ma simt bine saerg sa mi dea alt tratament
0
21-09-2017, ora 14:10
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Dar mananc regim si fara sare multa si tot mancare fara gust iar cand scap la cozonac sau rosii sau ardei umpluti ma balonez si ma deranjez la stomac apoi dupa golurea intestinului sunt slabita detoxifiata si mi e foame de lup din pilaf cu legume banane ficatei fierti piept de pui fiert la cuptor piersici si peste la grill ardei cppti cam asta e regimul, nu ies din ele, msi rar mananc si altele dar cu precautie doar gust, cat timp sa mai tin regim ca am 1, 78 si de la 74 kg am 66
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •