Gastrita usoara, aspect mozaicat, hiperemie, pangastrita eritematoasa, cu pliuri suple
Din februarie au inceput durerile de epigastru, am facut o endoscopie la spitalul sf Maria la dr Greere Madalina, si a zis urmatorul rezultat:pangastrita eritematoasa, pliuri suple, aspect mozaicat.Mi a dat Nexium de 40 mg dimineata si Famotidina de 20 mg seara.Si regim pt gastrita, dar eu nu stiu cat timp sa iau medicamentele, ca nu s a produs nici o ameliorare, de 2 luni le iau si nimic, am slabit cu regimul asta dietetic, cand imi pot reveni la viata ca sa zic asa? Am 48 de ani dar ma simt de 20, am o fetita de 18 ani, sunt vaduva deci nu am nici un alt sprijin daca ma intelegeti, As vrea sa stiu daca se vindeca aceasta gastrita si pe ce perioada se ia nexium?
3 comentarii
Buna seara. Probabil ca ar trebui sa repetati gastroscopia + test Helycobacter Pilori, dar trebuie sa o consultati pe dna dr Greere.
Buna ziua! In momentul endoscopiei mi a luat si proba pt Helycobacter si a iesit negativ, am fost zilele acestea la dansa sii a spus sa opresc tratsmentul si daca nu ma simt bine saerg sa mi dea alt tratament
Dar mananc regim si fara sare multa si tot mancare fara gust iar cand scap la cozonac sau rosii sau ardei umpluti ma balonez si ma deranjez la stomac apoi dupa golurea intestinului sunt slabita detoxifiata si mi e foame de lup din pilaf cu legume banane ficatei fierti piept de pui fiert la cuptor piersici si peste la grill ardei cppti cam asta e regimul, nu ies din ele, msi rar mananc si altele dar cu precautie doar gust, cat timp sa mai tin regim ca am 1, 78 si de la 74 kg am 66
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ajotor sa fie gastrita?
- 5Inceput de gastrita
- 14Gastrită de reflux biliar
- 7ulei de masline expirat
- 5Diagnostic: Micoza oro-faringiana; amigdalita linguala; amigdalita criptica; gastrita
- 7Dureri de stomac, greata, gastrita?
- 1Gatrita?!
- 12Am o gastrita pentru care am primit o sumedenie de medicamente
- 2Gastrita sau probleme cu fierea?
- 31Gastrita difuza care nu se vindeca
- 2Problema cu stomacul sau cu fierea
- 9Gastrita nu trece
- 3Endoscopie digestiva
- 0Cum m am refacut dupa gastrita
- 2Rezultate analize rog sugestii
- 0Gastrită sau Reflux gastroesofagian
- 7Gastrita eroziva