Oare ce o fi dereglare hormonana, gastrita?
Saluut happy
De trei zile incoace simt senzatia de arsuri la stomac, am ameteli, de foame...nu mi-e foame si ma doare usor capul in zona fruntii.
Am facut sex neprotejat cu prietenul meu acum 6 zile, dar ma indoiesc ca este vorba de o sarcina deoarece simptomele nu apar chiar atat de repede, iar eu eram in prima zi dupa menstruatie, iar ejacularea a avut loc departe de vagin, deci exista o posibilitate scazuta, totusi nu imposibila. In orice caz o sa fac un test de sarcina in decursul urmatoarelor saptamani.
Insa voi ce credeti ca ar putea fi? Dereglare hormonana, gastrita?
De trei zile incoace simt senzatia de arsuri la stomac, am ameteli, de foame...nu mi-e foame si ma doare usor capul in zona fruntii.
Am facut sex neprotejat cu prietenul meu acum 6 zile, dar ma indoiesc ca este vorba de o sarcina deoarece simptomele nu apar chiar atat de repede, iar eu eram in prima zi dupa menstruatie, iar ejacularea a avut loc departe de vagin, deci exista o posibilitate scazuta, totusi nu imposibila. In orice caz o sa fac un test de sarcina in decursul urmatoarelor saptamani.
Insa voi ce credeti ca ar putea fi? Dereglare hormonana, gastrita?
2 comentarii
Incercati sa luati o pastiluta de Metoclopramid inainte cu 15 minute de masa, vedeti cum va simtiti.
In urma unui atac ischemic cerebral pasager, mi s-a prescris Cerebrolysin injecatbi/perfuzie de 10ml. si dupa 5 doze perfuzie, am facut o aritmie fiind internat la spital Acum sunt bine mi-am revenit dar nu stiu daca sa continui si celelalte 5 perfuzii...Va rog un raspuns...Multumesc cu anticipatie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14sunt dereglari sau sunt gravida?
- 22va rog... sarcina sau dereglari ciudate!
- 5prezervativ rupt si postinor, apoi iar prezervativ rupt si iar postinor
- 5Gastrita de reflux biliar
- 5Posibil sarcina sau dereglare hormonala ?
- 2dereglare hormonala?
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 6Posibil o gastrita?
- 3dereglari hormonale?
- 4Sarcina sau dereglare hormonala?
- 3Gastrita sau doar anxietate?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 1Gastrita difuza cauzata de stres ce se vindeca foarte greu
- 0Dereglare hormonala
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 1Gastrita cu helicobacter
- 1Interpretare valori analize
- 2O intrebare pentru domnul doctor Raul sau Gasterontorolog!!!
- 0Dereglări hormonale dupa Cerazette
Mai multe informații despre: dereglarea hormonala gastrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: