Oare ce o fi dereglare hormonana, gastrita?
Saluut happy
De trei zile incoace simt senzatia de arsuri la stomac, am ameteli, de foame...nu mi-e foame si ma doare usor capul in zona fruntii.
Am facut sex neprotejat cu prietenul meu acum 6 zile, dar ma indoiesc ca este vorba de o sarcina deoarece simptomele nu apar chiar atat de repede, iar eu eram in prima zi dupa menstruatie, iar ejacularea a avut loc departe de vagin, deci exista o posibilitate scazuta, totusi nu imposibila. In orice caz o sa fac un test de sarcina in decursul urmatoarelor saptamani.
Insa voi ce credeti ca ar putea fi? Dereglare hormonana, gastrita?
De trei zile incoace simt senzatia de arsuri la stomac, am ameteli, de foame...nu mi-e foame si ma doare usor capul in zona fruntii.
Am facut sex neprotejat cu prietenul meu acum 6 zile, dar ma indoiesc ca este vorba de o sarcina deoarece simptomele nu apar chiar atat de repede, iar eu eram in prima zi dupa menstruatie, iar ejacularea a avut loc departe de vagin, deci exista o posibilitate scazuta, totusi nu imposibila. In orice caz o sa fac un test de sarcina in decursul urmatoarelor saptamani.
Insa voi ce credeti ca ar putea fi? Dereglare hormonana, gastrita?
2 comentarii
Incercati sa luati o pastiluta de Metoclopramid inainte cu 15 minute de masa, vedeti cum va simtiti.
In urma unui atac ischemic cerebral pasager, mi s-a prescris Cerebrolysin injecatbi/perfuzie de 10ml. si dupa 5 doze perfuzie, am facut o aritmie fiind internat la spital Acum sunt bine mi-am revenit dar nu stiu daca sa continui si celelalte 5 perfuzii...Va rog un raspuns...Multumesc cu anticipatie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Cancer sau.?
- 5pauza de 1an si 8 luni (anticonceptionale)
- 6Ovare polichistice
- 14Gastrită de reflux biliar
- 0dereglari hormonale
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 5Gastrita antrala eritematos exudativa
- 10probleme digestive - ajutor!
- 17Gastrita eritematoasa antrala cu Helicobacter Pylori pozitiv
- 3Exista un tratament pt reglarea hormonilor sexuali?
- 1Gatrita?!
- 0sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Gastrita cu helicobacter
- 1Medicamentatie antiacida si culoare scaun
- 0DHEA-s mărit la bărbați
- 2Rezultate analize rog sugestii
- 0Imi apar cosuri pe spate, piept si fata
- 3Ajutor va rog! Din decembrie ma simt rau.
- 2Gastrită Va rog un răspuns
Mai multe informații despre: dereglarea hormonala gastrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: