Oare ce o fi dereglare hormonana, gastrita?
Saluut happy
De trei zile incoace simt senzatia de arsuri la stomac, am ameteli, de foame...nu mi-e foame si ma doare usor capul in zona fruntii.
Am facut sex neprotejat cu prietenul meu acum 6 zile, dar ma indoiesc ca este vorba de o sarcina deoarece simptomele nu apar chiar atat de repede, iar eu eram in prima zi dupa menstruatie, iar ejacularea a avut loc departe de vagin, deci exista o posibilitate scazuta, totusi nu imposibila. In orice caz o sa fac un test de sarcina in decursul urmatoarelor saptamani.
Insa voi ce credeti ca ar putea fi? Dereglare hormonana, gastrita?
De trei zile incoace simt senzatia de arsuri la stomac, am ameteli, de foame...nu mi-e foame si ma doare usor capul in zona fruntii.
Am facut sex neprotejat cu prietenul meu acum 6 zile, dar ma indoiesc ca este vorba de o sarcina deoarece simptomele nu apar chiar atat de repede, iar eu eram in prima zi dupa menstruatie, iar ejacularea a avut loc departe de vagin, deci exista o posibilitate scazuta, totusi nu imposibila. In orice caz o sa fac un test de sarcina in decursul urmatoarelor saptamani.
Insa voi ce credeti ca ar putea fi? Dereglare hormonana, gastrita?
2 comentarii
Incercati sa luati o pastiluta de Metoclopramid inainte cu 15 minute de masa, vedeti cum va simtiti.
In urma unui atac ischemic cerebral pasager, mi s-a prescris Cerebrolysin injecatbi/perfuzie de 10ml. si dupa 5 doze perfuzie, am facut o aritmie fiind internat la spital Acum sunt bine mi-am revenit dar nu stiu daca sa continui si celelalte 5 perfuzii...Va rog un raspuns...Multumesc cu anticipatie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ajotor sa fie gastrita?
- 14sunt dereglari sau sunt gravida?
- 5Inceput de gastrita
- 12gastrita la copil de 5 ani
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 0cafea si gastrita
- 3Sarcina sau dereglare hormonala?
- 2Gastrita!!!!
- 0Dereglare hormonala
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 2boala de reflux sau gastrita?