gastrita de reflux

Am fost diagnosticat dupa o endoscopie cu gastrita de reflux. Am primit ursofalk, ibutin si pantoprazol. Se poate sa existe un astfel de diagnostic, daca nu am fost supus la vreo operatie?
P.s. asa am citit...ca este o gastrita care apare daca ai fost operat.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
P.s. asa am citit...ca este o gastrita care apare daca ai fost operat.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
4 comentarii

Refluxul esofagian este dat de Helycobacter Pylori.Analiza la fecale sau in sange indica prezentza acestei bacterii care netratata duce la grave complicatii chiar cancer stomacal, Tratamentul consta in antibiotice.Gastroenterologul va da diagnosticul.

Nu am reflux gastro esofagian. Gastrita de reflux(biliar), e altceva. N.am helycobacter (analiza din sange+suc gastric facuta la endoscipie de gastroenterolog).

Buna ziua. Am o problema care ma deranjeaza de 7-8ani.Dese ori am senzatia ca respir ca prin perdea, cand stau in pat seara ma inec in gat simt ceva la baza gatului care ma astupa, daca adorm cu fata in sus ma inec in somn, la2-3zile ma trezesc cu dureri de cap groaznice, uneori ametesc si am timp de cateva secunde pierderi de memorie, daca dau cu sprei de muste sau stau langa cineva care fumeaza simt o presiune asupra capului de parca creste tensiunea sau pulsul si simnt ca respir aer insuficient cu un zgomot harait din gat.De 3 saptamani am odurere in timp ce inghit iar noaptea se usuca gatul si ma doare mai tare.am mers la ORL am luat tratament cu ZINAT, ACICLOVIR, BORENAR si pic.HERBAFLU, PINOSOL. Iau tensiunea si am 158-149. Va rog din suflet sfatuitima unde sa merg si ce analize sa fac. Multumesc pentru intelegere.

Mai nou dupa terminarea tratamentului ma confrunt cu goluri in stomac foarte dese(un fel de emotii) si durere in partea dreapta sub coaste.
Poate fi din cauza medicamentelor? Nu ii convin ficatului?
Poate fi din cauza medicamentelor? Nu ii convin ficatului?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ajotor sa fie gastrita?
- 4gastrita, diabet si durere de picioare
- 6Interpretare analize medicale
- 8Gastrita Constipatie Ulcer???
- 7Probleme stomac
- 2Inceput de gastrita
- 14Regim gastrita: ce sa mananc si ce nu?
- 2boala de reflux sau gastrita?
- 1Gastrita difuza cauzata de stres ce se vindeca foarte greu
- 2Problema cu stomacul sau cu fierea
- 1Infectie urinara si gastrita
- 2Inceput de gastrita
- 3Arsuri pe gat
- 2Gastrita
- 1Dieta hiperproteica si gastrita
- 3Gastrita lichid in stomac
- 2Gastroenterologie K29.7 gastrita nespecificata
- 2Gastrită antrală - simptome, tratament
- 0Perete stomac ingrosat