Helicobacter pylori reaactie tratament
Buna. De 4 zile am inceput tratamentul pentru helicobacter pylori, amoxacilina si claritromicina, iar in seara aceasta m-am simtit ingrozitor de rau. Am in continuu sezantia de greata, am vomitat, tremuraturi si durere de cap si nici medicamentele nu le-am mai putut lua pentru ca imi e greata. Sunt normale aceste simptome? Pana acum nu le-am mai avut. Sa mai continui cu tratamentul?
5 comentarii
Sunt urate senzatiile, cu siguranta antibioticele iti dau starea asta.Prb e ca trebuie tinut tratamentul.Aceleiasi simtome am avut si eu doar ca fara voma plus cateva atacuri de panica.
Am renuntat la el. Nu l-am mai putut lua, avand in vedere ca nu puteam manca nimic inainte sa iau pastilele si simteam ca daca le iau o sa vomit. O sa merg la medic cat de curand. O sa incerc cel mai sigur un tratament natural. Simt ca antibioticele chiar daca au un efect mai rapid, iti afecteaza mai rau stomacul.
Multi zic ca au reusit cu tratament naturist, poti incerca si tu.
Pana sa incepi tratamentul cu antibiotice cum te simteai?
Pana sa incepi tratamentul cu antibiotice cum te simteai?
Ma simteam mai bine, am avut cam o saptamana lipsa de pofta de mancare si dimineata aveam putin senzatia de greata, dupa care mi-am revenit, dar aveam deja programare la medic si am zis sa merg.Am mers si mi-a zis sa imi fac analizele(din sange) pentru anticorpi helicobacter. Le-am facut si au iesit pozitive, iar din proba pentru scaun au iesit negative. Am stat cateva zile pe ganduri daca sa iau sau nu tratamentul cu antibiotice(pe care mi-i l a recomandat medicul) pentru ca nu sunt obisnuita sa iau medicamente, sau cel putin nu antibiotice si plus de asta nu mai aveam nici un simptom, ma sinteam bine, mi-a revenit pofta de mancare. Si am zis hai totusi sa incerc, probabil tot e ceva ne inregula chiar daca nu mai am simptome. Si asa s-a ajuns la efectele antibioticelor, pe care le-am prezentat mai sus :)
Daca aveai bacteria trebuia sa o gaseste si la analiza scaunului, faptul ca a iesit doar in sange, nu e sigur ca mai ai bacteria.Pentru linistea ta repeta analiza la scaun ptr HP.Doctorii sunt de parere ca urmele bacteriei se gasesc in sange chiar si dupa ce scapi de ea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Helicobacter Pylori - tratament naturist
- 1helicobacteria pylori si ulcerul duodenal
- 29Helicobacter pylori. Sfaturi cum sa scap de aceasta bacterie?
- 2Rezistenta H. Pylori
- 3bacterii la stomac, urmez tratament, dar ma simt rau
- 18helicobacter pylori
- 8helicobacter pylori la stomac.. cum scap de virusul asta?
- 3Helicobacter pylori
- 7costuri analize helicobacter
- 8Copil de 8 ani si helicobacter pylori
- 1Anticorpi Helicobacter pozitiv sange, negativ scaun
- 1Interpretare analize Helicobacter Pylori
- 5Antigen helicobacter pylori
- 5Helicobacter pilory
- 3Helicobacter pylori, test pozitiv 14.8
- 4Helicobacter pylori !! test pozitiv
- 2Helicobacter pylori
- 7Helicobacter
- 3Amilaza crescuta, semnal de alarma Helicobacter
- 0Helicobacter Întrebare despre cresterea/scaderea in greutate
Mai multe informații despre: infectia cu helicobacter pylori helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: