dupa ce mananc ceva dulce. o prajitura, orice dulce imi vine in gura acru
buna ziua, am si eu o problema la stomac, de un timp dupa ce mananc ceva dulce. o prajitura, orice dulce imi vine in gura acru si simt ca imi vine pe gat o caldura si parca m-ar ustura in gat.mentionez ca nu beau cafea, nu grasimi si nici prajeli si nici fructe.am facut acum un an endoscopie si mi s-a zis ca am gastrita.poate cineva sa-mi dea niste sfaturi?
o fi de la gastrita?
o fi de la gastrita?
6 comentarii
Poate fi si de la gastrita, aciditate mai mare, dar poate fi si de la vezica biliara (colecist). De multe oti, alimentele dulci declanseaza aceasta stare. Daca faci ecografie se vede daca sunt probleme. Indicat ar fi sa eviti aceste alimente care dau aceasta senzatie, la fel acidulatele, prajeli etc.
Sanatate!
Sanatate!
da am probleme si cu fierea (e puturoasa)mersi pt raspuns
Suferinta Dns. este bucala (gust, greu de localizat usturimea care nu avea cauza aparenta), trebuie inceput cu medicul de familie care monitorizeaza cercetarea amanuntita si ampla incepand cu gura si regiunile invecinate, solicitand eventual stomatologul sau orelistul, trecand apoi mai departe chiar daca s-a gasit ceva. Investigatia generala sigur vor explica procesele bucale descoperite si sunt foarte multe afectiuni capabile sa explice atat suferinta cat si procesele bucale descoperite.Cauzele sunt foarte nulte dar unele pot lamuri ca o cauza hemopatica, dismetabolice, medicamentoase, , cancerofobie, stari neurostenice, gastrite atrofice, etc..
Domnule Dr-D-T,
Mi-am permis sa va trimit un mesaj privat. Daca va rapeste din timp, ignorati-l.
Multumesc!
Mi-am permis sa va trimit un mesaj privat. Daca va rapeste din timp, ignorati-l.
Multumesc!
Mia-ti solicitat un lucru care nu este o specialitatea mea dar pot sa va spun ca Dvs aveti intoleranta alimentara cu toate tipurile de reactii patologice alergii alimentare, aparatul digestiv si tulburari metabolice.Toleranta alimentara la Dvs nu este din nastere ci dobandita. Ar trebui sa incercati un tratament natural si mai ales sa folositi produse ce pot inlocui cu succes alimentele ce pot cauza intoleranta. Mergeti la medicul de familie pentru monitorizare si legaturi de specialitate.
Va multumesc mult pentru timpul acordat!
Medicul de familie m-a trimis la gastroenterolog, acesta la nutritionist, nutritionistul a spus ca tine de gastro si chiar de alergologie.Iar eu nici azi nu stiu o lista scurta de substante de care depinde poate chiar viata mea...
Sanatate si multumesc inca o data!
Medicul de familie m-a trimis la gastroenterolog, acesta la nutritionist, nutritionistul a spus ca tine de gastro si chiar de alergologie.Iar eu nici azi nu stiu o lista scurta de substante de care depinde poate chiar viata mea...
Sanatate si multumesc inca o data!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Cancer sau.?
- 2operatie la stomac
- 6gastrita, ulcer sau ce?
- 1de ce nu suporta stomacul meu rosiile?
- 6Nu stiu ce e in neregula cu stomacul meu
- 8scaun putin decolorat
- 6mi-e rau noaptea! greata de la stomac, senzatie de voma!
- 6care este legatura intre simptomele fizice si o posibila problema hormonala?
- 0Stomac strangulat!
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 7Probleme stomac
- 2Gastrita!!!!
- 0Durere la stomac
- 0Dureri de stomac mici si constante
- 14Regim gastrita: ce sa mananc si ce nu?
- 0Gastrita
- 0Pangastrita congestiva
- 3Ajutor va rog! Din decembrie ma simt rau.
- 4Boala de reflux esofagian, gastrita, balonare...
- 0Perete stomac ingrosat
Mai multe informații despre: Stomacul gastrita hiperaciditatea gastrica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: