Gastrita

30-05-2017
ILEANA70
Nu este medic/terapeut
ILEANA70
Buna ziua, in urma unei endoscopii din 2014 am aflat ca am o gastrita eroziva tratata cu controloc 40mg. Am incercat sa pastrez o alimentatie adecvata dar problemele au reaparut, o senzatie de usturime uneori cand respir in partea superioara a stomacului, uneori simt o greutate care ma apasa, iar noapte sau chiar ziua in pozitia culcat am senzatia de rau care se diminueaza la ridicarea corpului in pozitie verticala. Mananc putin, ma satur foarte repede si incerc sa evit ce ma deranjeaza. Poate fii un reflux si ce as putea sa iau pentru a nu mai simtii senzatia de usturime?
2 comentarii
1
09-06-2017, ora 13:20
Elena Ciuperca
Nu este medic/terapeut
Elena Ciuperca
Investigatia endoscopica pe care ati efectuat-o dumneavoastra a fost in urma cu 3 ani, este posibil sa fie nevoie de o noua evaluare pentru a se stabili tratamentul optim. De asemenea va recomand realizarea unui test de detectie pentru Helicobacter Pylori (o bacterie care este principala cauza a gastritei ) fie endoscopic, fie noninvaziv ( antigen fecal sau test respirator).

Elena Ciuperca
Medic Primar Gastroenterologie
0
28-12-2017, ora 15:45
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Eu am de 10 luni pangastrita si nu s a vindecat, nici nu mai stiu ce vitamine sa iau, si ce meniuri sa mai gatesc pt ca mi am epuizat resursele!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •