Esofagita de reflux si gastrita copil 7 ani

23-05-2021
Dsp_sim
Nu este medic/terapeut
Dsp_sim
Buna seara! Avem o problema cu copilul.Are 7 ani.In septembrie anul trecut, a avut covid.A avut febra si o stare de voma in prima zi, o senzatie de voma a treia zi si asta a fost tot.Peste 2 saptamani a inceput sa se trezeasca din somn, cu o senzatie de voma.Pana la sfarsitul anului a avut 4 episoade.Anul acesta i s-au intensificat si se repeta.Se trezeste din somn (cam la 2 ore dupa ce adoarme), cu durere de burta, tuse puternica care da in senzatie de voma si frisoane.I s-a facut endoscopie, cu rezultat:esofagita de reflux, gastrita, polip esogastric.A facut tratament 2 luni dar simptomele se repeta.Ce am putea face? Ar putea avea altceva?Un gastroenterolog bun, ne puteti recomanda?
Multumesc!
1 comentarii
0
25-08-2022, ora 09:53
anathrya
Nu este medic/terapeut
anathrya
Si eu am patit la fel. In directa legatura cu un episod covid, am ramas cu o gastrita pe care nu reusesc sa o mai tin sub control si care ma dispera.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •