Gastrită antrală - simptome, tratament
În urma efectuării unei gastroscopii (în 31 ianuarie a.c.), am fost diagnosticat cu: Gastrită antrală congestivă ușoară și mi s-a recomandat Controloc (timp de o lună). În aceeași zi am făcut și o colonoscopie, rezultând următorul diagnostic: Boală hemoroidală, Boală diverticulară, Colon iritabil formă spastică. Tratament recomandat:Normix 200 mg (10 zile), Controloc (30 zile), Ibutin (30 zile). Problema este că eu mă simt foarte rău. Pe lângă durerile mari și constante în partea stângă, sub coastă, am grețuri aproape tot timpul, cu senzație de vomă (ieri chiar am vomat tot ce mâncasem). Nu am poftă de mâncare și doar gândul la mâncare îmi provoacă greață. Am insomnii crunte, adorm foarte greu și doar pentru 4-5 ore. Ziua sunt foarte obosit, aproape sleit, în urma stărilor de rău (dureri, greață). Aș vrea să încerc un tratament naturist, căci medicamentele pe care le iau acum se pare că nu mă ajută. Mulțumesc!
2 comentarii
Bună ziua.
Tratamentul care v-a fost prescris trebuie să îl urmați perioada recomandata. Ulterior reevaluare. Dacă spuneți că simptomele s-au agravat trebuie să mergeți la control mai repede.
Tratamentul care v-a fost prescris trebuie să îl urmați perioada recomandata. Ulterior reevaluare. Dacă spuneți că simptomele s-au agravat trebuie să mergeți la control mai repede.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3student disperat, varsaturi si o gastrita ucigatoare!!!!
- 6gastrita, ulcer sau ce?
- 33durere in partea stanga a abdomenului sus
- 7e o tulburare psihica sau emotionala?
- 35gastrita erosiva rectosigmoidita intoleranta alimentara si medicamentoasa
- 2Gastrita :(
- 2Tratament gastrita cu triferment?
- 4dau inhibitorii de pompa de protoni (gen Nexium, Controloc) dependenta?
- 1Probleme digestive
- 0Mă doare subcostal stânga când țin capul aplecat.
- 2Durere/intepaturi partea stanga sus de 4 zile
- 3Esofagita de reflux /gastrita
- 0Un sfat la ce medic sa mai merg
- 3Durere in stanga sub coasta
- 2Junghi ascuțit la respirație intensa!
- 3Dureri in partea stanga sub coasta si in umarul stang
- 1Durere sub coaste
- 2Gastrita
- 2Boala a sângelui
Mai multe informații despre: gastrita durere subcostala stanga durere sub coaste in stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: