Durere sub coasta stanga, dispare la prima bere sau a doua bere
Buna ziua, am 21 d ani si de aprox un an simt o durere in partea stanga sub coasta, am observat astazi ca e un punct fix la atingere, am fost la medic si mi-a fost facuta ecografie, diagnosticul fiind gastrita si steatoza hepatica gradul 1, inainte sa merg la medic am urmat o dieta bazata pe grasimi si alcoolu nu lipsea in nici o saptamana, nu am mai fost la medic intrucat tratamentul lui nu m-a facut sa ma simt mai bine, mi-a fost prescris printre altele cipralex si sulfamirida dar nu au ajutat, gandindu-ma ca ar fi o problema emotionala, ma simteam mult mai bine cand beam o bere, nu stiu la alte tipuri de alcool, stiu ca nu ma mai doare cu bere sau cel putin nu mai simt si ma refer la prima a doua bere nu cand am trecut peste 7
Acum nu mai beau si nici nu mai fumez
Intrucat nu am mai fost la doctor am urmat un regim hidric de ieri pana azi oar alaltaieri m-am rezumat doar la apa simtindu-ma chiar bine, ieri si azi am mai mancat ca sa nu fie sanse sa pic pe jos, de la 8 la 10-11 am baut doar apa, 1 l jumate oat la 11 am mancat zeama de la o ciorba cu afumatura cu paine prajita unde a inceput sa aparat un oarecare discomfort si balonare, astazi mi-am luat un complex de vitamine si continui dieta cu cat mai multa apa si putine alimente
O sa merg In viitorul apropiat la un alt medic, inca nu stiu la cine si daca s-ar putea o recomandare la iasi sau piatra neamt as fi incantat
Sanatate!!
Acum nu mai beau si nici nu mai fumez
Intrucat nu am mai fost la doctor am urmat un regim hidric de ieri pana azi oar alaltaieri m-am rezumat doar la apa simtindu-ma chiar bine, ieri si azi am mai mancat ca sa nu fie sanse sa pic pe jos, de la 8 la 10-11 am baut doar apa, 1 l jumate oat la 11 am mancat zeama de la o ciorba cu afumatura cu paine prajita unde a inceput sa aparat un oarecare discomfort si balonare, astazi mi-am luat un complex de vitamine si continui dieta cu cat mai multa apa si putine alimente
O sa merg In viitorul apropiat la un alt medic, inca nu stiu la cine si daca s-ar putea o recomandare la iasi sau piatra neamt as fi incantat
Sanatate!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere in partea stanga sub coaste dupa mancare
- 1Durere in partea stânga sub coaste dar și in partea dreapta
- 0Mă doare subcostal stânga când țin capul aplecat.
- 3Jena in partea stanga, senzatie de piept greu
- 1Splina marita?
- 0Dureri partea stinga
- 0Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste
- 0Tomografie computerizata
- 2Durere sub coasta stanga / probleme digestive.
- 2Junghi ascuțit la respirație intensa!
- 0Amorțeală pe partea dreapta a corpului
- 3Dureri in partea stanga sub coasta si in umarul stang
- 2Gastrită antrală - simptome, tratament
- 1Durere sub coaste
- 2Dureri mari: colon iritabil sau gastrită?
- 2Hepatopatie cronica
- 2Boala a sângelui
Mai multe informații despre: durere subcostala stanga durere sub coaste in stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: