ganglioni limfatici
mama mea avut 3 ganglioni.si-a scos 2 ca sa poata face biopsie dupa ei.la biopsie a iesit un proces inflamator cronic specific de tip TBC ganglionar dar care nu e contagios.in fiecare dim ia 13 pastile.au aparut deja cateva reactii adverse o doare stomacul si totusi manaca bine.ce ar putea face?
2 comentarii
Tratamentul pentru tbc este foarte greu tolerat din cauza nr. mare de pastile si a reactiilor adverse, Cu toate acestea el trebuie urmat cu sfintenie.Pe masura ce se trece in alta etapa de tratament ele vor fi mai putine.In principiu aceste probleme trebuie suportate, dar mama d-voastra poate lua ceva pentru ameliorarea acestro dureri(omeprazol, lanzap, controloc etc 0 si sa manince bine.
salutare! am 15 ani si de aproape doi ani si jumatate am menstruatie.in ultimul timp (cam de un an) am dureri de sani cu precadere in zilele dinaintea menstruatiei. mentionez ca durerile persista si in celelalte zile insa nu sunt puternice. am senzatia ca mi se umfla sanii si observ niste vene verzi proeminente. am fost la doctor, mi-a dat un unguent cu progesteron si mi-a spus ca nu am nimic grav...ca s-ar pune problema de o mastoza chistica si ca am un tesut cam noduros. ce ar putea fi? multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Neutrofile, limfocite, ganglioni limfatici durerosi
- 5amigdale scoase anul trecut-acum ganglioni mariti durere si febra
- 3Ganglion marit si dureros sub mandibula
- 8Adenita inflamatorie care nu trece cu tratament
- 4ganglionii mariti la gat
- 2ganglioni limfatici mariti = cancer limfatic ?
- 1Ganglion imflamat zona maxilarului
- 0Mandibula
- 5Ganglioni submandibular inflamaţi de peste 2 luni
- 1Ganglion
- 1Ganglioni limfatici umflați mereu
- 6ganglioni inflamati
- 0Ganglioni inghinali mariti
- 1Ganglioni limfatici
- 1Mergeți la medic
- 0Ganglioni limfatici inflamati
- 2Sunt foarte speriată... de o luna am o adenopatie generalizată dureroasă
- 2Ganglioni inflamați de 5 luni