Ganglioni limfatici copil 4 ani
Buna ziua fetita mea de 4 ani are ganglioni limfatici infamati pe partea stanga a gatului. In ianuarie am fost cu ea la dc cu infectie in gat. I sa dat antibiotic iar in a 4 zi de la antibiotic am observatumflaturile pe gat. Am fost iar la dc si mia zis ca sunt din cauza infectiei iar undeva intr-o luna or sa deie inapoi. Intradevar au dat dar nu de tot. Acum 2 zile dand cu mana pe gat sa simtit un ganglion cam cat o boaba de mazare moale care se poate deplasa putin dureros la atingere. Mai are 2, acesta dureros se afla in mijloc. Ce ar putea fi
2 comentarii
Buna ziua
Ganglionii laterocervicali apar in situatia infectiilor de vecinatate (la nas, gat, urechi). Probabil ca fetita a mai avut viroze usoare din ianuarie, pe care ganglionii de vecinatate reactivati le-au neutralizat, dar reactivarea lor inseamna o crestere minora in volum. Nu este cazul sa va speriati, vor reveni la normal. Nu trebuie sa luati masuri in aceasta situatie. Sanatate !
Ganglionii laterocervicali apar in situatia infectiilor de vecinatate (la nas, gat, urechi). Probabil ca fetita a mai avut viroze usoare din ianuarie, pe care ganglionii de vecinatate reactivati le-au neutralizat, dar reactivarea lor inseamna o crestere minora in volum. Nu este cazul sa va speriati, vor reveni la normal. Nu trebuie sa luati masuri in aceasta situatie. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de trei zile ma dor ganglionii. unde sa ma duc?
- 7m-a diagnosticat cu amigdalita, faringita
- 3De vreo 4 luni am langa ureche, pe partea cu obrazul un ganglion de marimea unei bomboane
- 4ganglioni limfatici mariti... va rog un raspuns
- 3Ganglion marit si dureros sub mandibula
- 2ganglioni limfatici mariti = cancer limfatic ?
- 0Mandibula
- 0Umflatura pe buza inferioara
- 2rezultat biopsie ganglion inghinal
- 4toxoplasmoza?sau altceva?
- 1Ganglion
- 1Am o umflatura la ceafa.
- 6ganglioni inflamati
- 0Ganglioni inghinali mariti
- 4Limfom?
- 3Ganglionii măriți și dureroși la antigere
- 1Mergeți la medic
- 2Ajutați-mă - mi s-au inflamat ganglionii la gat