De vreo 4 luni am langa ureche, pe partea cu obrazul un ganglion de marimea unei bomboane
Buna ziua!Am 29 de ani, o fetita de 8 luni si sunt foarte speriata! De vreo 4 luni am langa ureche, pe partea cu obrazul un ganglion de marimea unei bomboane, este mobil si nu ma doare, in schimb nu da semne ca ar trece.Mai nou mi-a mai aparut unul deasupra urechii dar este mic, cat un bob de mazare.Ce se intampla oare?Mentionez ca am consultat doi medici pana in momentul de fata:unul mi-a zis sa merg la spital ca s-ar putea sa fie nevoie sa-l operez, altul mi-a zis ca este un ganglion auricular(ceva in genul)si ca o sa treaca de la sine sau poate sa nu treaca deloc, insa sa nu ma sperii ca nu este cancerigen..insa sunt in continuare foarte speriata!La aceasta ureche am si o micoza care dispare dupa tratament si reapare apoi la o perioada.Care este parerea dumneavostra?Este oare cancerigen?Ce am de facut?Va multumesc!
3 comentarii
parerea mea este ca... frica, teama, stresul... baga organismul in stres oxidativ, dereglari hormonale...si implicit mute probleme de sanatate
1. micoza si otitele externe se trateaza foarte usor..urmand pasiii care ii gasesti pe forum...
2 despre ganglioni... nu pot sa ma pronunt fara sa.i vad
mergi la stomatolog, orl...si afla situatia
1. micoza si otitele externe se trateaza foarte usor..urmand pasiii care ii gasesti pe forum...
2 despre ganglioni... nu pot sa ma pronunt fara sa.i vad
mergi la stomatolog, orl...si afla situatia
Buna ziua!Am revenit cu inca o problema!Acum un an mi-a aparut un ganglion langa ureche, pe partea cu obrazul, am fost la orl si mi-a zis ca o sa dispara cum a aparut.Acum insa mi-a mai aparut unul de dimensiunea unui bob de mazare.Am fost si am facut eco si mi-a zis urmatorul lucru:La nivelul gladei parotide, stg, preauricular se evidentiaza doua formatiuni tumorale cu structura de tip solid, net conturate, ovalare, cu d 9/5 si 22/11 mm structura hipoecogena cu accentuare US posterioara.Formatiunea mare prezinta o zona de necroza centrala cu d 24 mm.Nu se evidentiaza imagini concludente pt.adenopatie laterocervicala.Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat:trebuie operata?nu exista tratament medicamentos pentru absorbtia lor?pot fi maligni dupa structura lor?va rog, ajutati-ma!!!!!!!!Va multumesc!
mergi in cliniac Maxilo-facial.. cu cael rezultat de la ecografie
posibil sa faci un RMN.. pe acea zona..si atunci se decide
posibil sa faci un RMN.. pe acea zona..si atunci se decide
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Neutrofile, limfocite, ganglioni limfatici durerosi
- 3Ganglioni limfatici durerosi
- 5amigdale scoase anul trecut-acum ganglioni mariti durere si febra
- 3Ganglion marit si dureros sub mandibula
- 4ganglionii mariti la gat
- 1Ganglion imflamat zona maxilarului
- 1ganglion submandibular inflamat
- 5Ganglioni gat
- 1ganglioni sau hernie inghinala
- 1Ganglioni umflati
- 1Ganglion submandibular nedureros mobil