Ganglion imflamat zona maxilarului
Buna ziua. De 3 zile am un ganglion inflamat in partea dreapta a gatului, sub maxilar. Cauza este, dupa parerea mea, o infectie dentara.
Ganglionul este foarte mare, si dur. Nu imi pot da seama cu exactitate cat este de mare sau daca este mobil, pentru ca este foarte dureros la atingere.
De cand a aparut, abia pot manca, abia pot sa beau ceva pentru ca manifesta dureri la inghitire.
In ziua precedenta aparitiei acestuia si in ziua urmatoare, am avut frisoane, febra, iar durerea de cap persista de atunci(4 zile).
Am luat ibuprofen, paracetamol si nurofen, fara niciun rezultat in legatura cu ganglionul sau durerile puternice de cap, doar frisoanele si febra au disparut.
Ce ma sfatuiti?
Ganglionul este foarte mare, si dur. Nu imi pot da seama cu exactitate cat este de mare sau daca este mobil, pentru ca este foarte dureros la atingere.
De cand a aparut, abia pot manca, abia pot sa beau ceva pentru ca manifesta dureri la inghitire.
In ziua precedenta aparitiei acestuia si in ziua urmatoare, am avut frisoane, febra, iar durerea de cap persista de atunci(4 zile).
Am luat ibuprofen, paracetamol si nurofen, fara niciun rezultat in legatura cu ganglionul sau durerile puternice de cap, doar frisoanele si febra au disparut.
Ce ma sfatuiti?
1 comentarii
urgent la stomatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ganglion in zona ultimelor masele din spate?
- 3infectie - ganglioni limfatici mariti
- 14ganglioni limfatici la copii
- 5Neutrofile, limfocite, ganglioni limfatici durerosi
- 4ganglioni limfatici mariti... va rog un raspuns
- 9Durere in zona ganglionului stang sub mandibula
- 8Adenita inflamatorie care nu trece cu tratament
- 0Umflatura pe buza inferioara
- 2rezultat biopsie ganglion inghinal
- 4toxoplasmoza?sau altceva?
- 1Am o umflatura la ceafa.
- 6ganglioni inflamati
- 0Ganglion occipital