Ganglioni inflamati, pocnituri in ambele urechi la inghitire

07-11-2019
Alexandru Robert
Nu este medic/terapeut
Alexandru Robert
Buna ziua de foarte mult timp ma confrunt cu aceste probleme de gangioni inflamati si pocnituri in urechi la inghitire.Am fost la toti doctorii orl din orasul meu degeaba.Am facut operatie de cauterizare a cornetelor in ideea ca am cornetele marite si nu pot elimina mucozitatile care mi se duc in gat si imi inflameaza gaangionii(degeaba), nu am reflux gastroesofagian care sa mi provoace iritatie.Va rog o parere ori daca imi puteti recomanda un doctor care se poate ocupa de probleme mai delicate nu doar sa prescrie antibiotice.Sunt aceste probleme legate una de alta?
11 comentarii
1
07-11-2019, ora 16:53
monerom
Nu este medic/terapeut
monerom
Buna ziua,
Am 50 ani, sunt la perimenopauza din Aprilie 2019, din Noiembrie 2018 am inceput sa am tot felul de stari, tensiune, bufeuri, transpiratii, si aveam o usoara jena in gat, dar din Aprilie am inceput sa simt in gat o inflamatie, a continuat cu dureri cu stari de rau, nu era doar o senzatie de nod in gat, pe partea stanga a gatului am un nodul la tiroida urmarit la 6 luni 1/1.3 cm, nu mi s-a dat ca tratament decat Vit D3 cu K2 si sa merg la ORL, unde am fost de 5 ori, mi s-a descoperit la exudat faringian si nazal stafilococ auriu, am luat ciflan parca antibiotic, la exudat mi a iesit, stafiloc auriu la nas si in gat candida, am facut tratament cu Diflucan pentru candida inca nu am repetat exudatul, am pus la gat timp de o sapatamana varza si nu mai simt asa de tare inflamatia si intre timp am gacut CT la cao si gat cu urmatorul rezultat:
Mici imagini ganglionare submandibulare subcentimetrice bilateral de pana la 0, 5cm de partea dreapta, mici adenopatii interjugulocarotidiene bilateral de pana 1cm de partea dreapta - fara semnificatie cert patologica, aspect CT nespecific.
Fara asimetrii de relief faringian.
Glanda tiroida cu dimensiuni in limite normale, cu o mica formatiune chistica 0, 8/0, 4cm la nivelul LS -de corelat cu consultul de specialitate. Trahee cervicala cu calibru in limite normale.
Glande salivare cu dimensiuni si structura in limite CT nativ normale.
Modificari spondilodiscartrozice C5-C6; stergerea lordozei fiziologice cervicale.Ma puteti ajuta cu o parere, nu mai stiu undesa merg la endocrinologie saulla ORL, sau la amandoua, multumesc
0
07-11-2019, ora 17:23
Alexandru Robert
Nu este medic/terapeut
Alexandru Robert
Buna ziua, fa ti un post al tau si nu te mai baga peste altii.sper ca din cauza ta s nu mi fie ocolit postul
0
07-11-2019, ora 19:15
monerom
Nu este medic/terapeut
monerom
Scuze e prima oară când postez
0
07-11-2019, ora 20:24
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
PT alexandru robert.
NU ai cumparat acesta pagina ca sa nu mai poata nimeni posta aici.
FOrum.. inseamna loc unde lumea discuta problemele si ceilalti invata din greselile Tale
Deci.. afrmatia Ta.. ca nu ai reflux gastro esofagian de unde vine ???
ai facit tranzit baritat esofagian sau endoscopie gastrica si stii ca nu urca acidul gastric in somn, noaptea, cand dormi pe partea dreapta??
ai facut test pentru helicobacter Pilori ???
ai facut consult la gastrologie???
desrciemi amanuntit ce consumi la cina, la ce ora.. si ce mia consumi dupa cina.. ???
sa vad unde gresesti ca sigur acolo e probleme
urechile pocnesc fiindca faringele este inflamat pana sus in rinofaringe
si ganglionii apar tot de la un faringe uscat, iritat.. cand microbii se lipesc direct de mucasa faringiana si organismuleste nevoit sa duca microbii in ganglioni sa.i distruga..atic e un proces NORMAL.. pentru persone cu reflux si alimentatie gresita
0
07-11-2019, ora 20:27
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
pt Monerom
Menopauza..este un Stres Hormonal pentru Organism...
se modifica radical tote reactile chimice din corp
se modifica metabolizmul.. Logic.. trebuie sa schimbati radical si stilul alimentar
sunt multe alimente Interzise la acesta viasta si in menopauza
investiagtiile incepeti de la Ginecolog... cu tratament corect hormonal
de la Gastrologie... pentru a normaliza digestias
si la Nutritionist. pentru a corecta regimul alimenar
0
08-11-2019, ora 08:21
monerom
Nu este medic/terapeut
monerom
Multumesc pentru raspuns, am uitat sa va spun ca de o lună tin regim : fara gluten, fără lactate si dulciuri, dar inflamatie din gat nu dispare
0
08-11-2019, ora 10:04
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
fara otet, lamai, usturoi, fara fructe si dulciuri seara .. cre produc reflux gastro eosfagian in somn
la culcare un antiacid de supt si in gat spreiuri naturiste uleioase sa hidratezi faringele
0
08-11-2019, ora 12:38
monerom
Nu este medic/terapeut
monerom
Va multumesc din suflet, sa aveti o zi frumoasa si cele mai frumoase ganduri din partea mea.
0
08-11-2019, ora 12:41
monerom
Nu este medic/terapeut
monerom
Si totusi daca nu îndrăznesc prea mult, ce pareri aveti de rezultatul la CT, trebuie sa ma îngrijoreze de adenopatii? Multumesc din suflet
0
09-11-2019, ora 18:06
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
daca doriti tare sa Va ingrijorati.. o faceti legat de tractul digestiv si alimentatia incorecta
cat despre Ganglioni.. textul incepe in romana..foate clar..cu MICI.
Mici imagini ganglionare
mici adenopatii.
Cand mucoasa faringelui este uscata..microbii se lipesc direct de mucoasa si organismul e Obligat sa prinda microbii si sa.i duca in ganglioni ca sai distruga acolo
ganglionii fac arte din sistemul normal de aparare
0
09-11-2019, ora 20:08
monerom
Nu este medic/terapeut
monerom
Multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.