ganglion in zona genitala.. tare si nedureros
Buna ziua. Am un ganglion in zona genitala pe care l-am descoperit ieri. Este situat undeva in zona vaginului, tare si nedureros. Mentionez ca iau anticonceptionale si am fost operata de un fibrom uterin destul de mare. Un sfat va rog, o parere. Sunt groaznic de speriata. Daca se poate sa-mi dea o parere domnul doctor Mihalache. Va multumesc
3 comentarii
Andra, si eu am aceeasi problema cu a ta, tot ieri am descoperit in zona labiei mari, desi sincer nu stiu exact daca este vorba de un ganglion.Sunt cu cineva de 8 ani impreuna, amandoi am fost virgini si nu am avut relatii sexuale cu altcineva sa luam vreu virus sau boala venerica.si nu am avut vreao boala mai grava de natura ginecologica.Nu stiu ce sa ma fac, sunt intr-o tara straina si nu prea ma descurc cu limba, nu cred ca ajung la medic prea curand..va rog din tot sufletul un sfat pt noi doua daca se poate, va rog mult de tot.Sunt Disperata,
Eu abia saptamana viitoare ajung la medic. La mine e situat undeva in zona perianala, sper sa spun bine. Am citit fel de fel de pareri pe internet, incat mai rau m-am speriat. Oricum, e aparut de curand, ieri l-am sesizat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ganglioni in zona genitala
- 2ganglioni inghinali, frecvent cancer?
- 3Fibrom sau un posibil cancer (col, corp)?
- 3ganglionii inghinali mariti
- 3ganglioni in zona inghinala
- 2Fibrom descoperit la nastere
- 1fibrom uterin
- 3Sarcina si fibrom uterin
- 5interpretare analize biopsie
- 1sarcina cu fibrom
- 2Fibrom uterin subseros
- 0Ganglion umflat in zona inghinala.
- 1fibrom uterin tratat naturist?
- 2Fibrom
- 2Ganglioni inghinali inflamati si analize medicale