am fibrom uterin?
Buna.sunt Andreea am 20 de ani si am si eu o problema sa spunem, am auzit la cineva care are fibrom uterin k se simte ca un ou...si as putea sa zic ca m-am cam speriat pt ca si eu am o umflatora in capatul vaginului..si uneori dupa contact sexual ma doare burta...Va rog tare mult sa-mi spuneti am fibrom uterin?.sunt foarte ingrijorata
4 comentarii
Semnele descrise nu sugereaza deloc ca ar fi vorba de un fibrom. Daca, insa, doriti se excludeti aceasta posibilitate, faceti o ecografie.
Buna ziua, am uter fibramotos si mi s-a dat vitamina E din a 16 zii pana in a 25 zii, dar ce nu inteleg este a 16 zii din ziua ciclului sau de la inceputul luni?
socotesti a 16-a zi din ziua in care ti-a venit menstruatia...
Buna ziua ! am marea rugaminte sa imi raspunda cineva..ma simt tare neputincioasa.Mama mea a fost depistata cu un fibrom de 10 cm...i s-a recomandat histerectomie totala.dat fiind ca formatiunea nu este omogena...si ar fi foarte bine "ancorata " de uter din mai multe parti.Ce presupune asta? Se va face o biopsie din cate stiu.in cazul in care tumora este maligna..este viata ei in pericol, desi s-a eliminat tot?
va rog din suflet sa-mi raspundeti.sunt foarte ingrijorata, am doar 24 de ani.iar ea este tot ce am mai frumos pe lume. Va multumesc anticipat ptr amabilitatea dvs
va rog din suflet sa-mi raspundeti.sunt foarte ingrijorata, am doar 24 de ani.iar ea este tot ce am mai frumos pe lume. Va multumesc anticipat ptr amabilitatea dvs
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fibrom?!
- 3a fost propusa pentru histerectomie din cauza unui fibrom uterin
- 3fibrom destul de mare... e riscant sa faca o embolizare?
- 3fibrom cu aspect de carcinom
- 2fibrom uterin?
- 18fibrom uterin la ecografie pelvina?
- 2Fibrom descoperit la nastere
- 3ganglion in zona genitala.. tare si nedureros
- 5Fibrom uterin
- 1sarcina cu fibrom
- 1Hipertrofie e endometrului, 14 mm
- 1hifu sau termoliza prin radiofrecventa pentru fibrom uterin
- 1Sarcina oprita din evolutie
- 0Fibrom sau nu?
- 3Operatie miomectomie clasica
- 0Fibrom uterin
- 0Fibroame apărute a 3 a oara
- 3Am un fibrom de 7 cm pe partea stângă ce să fac să dea înapoi?
- 1Fibrom uterin 8 cm
- 1Fibrom mare in sarcina.
Mai multe informații despre: Fibromul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: