am fibrom uterin?

Buna.sunt Andreea am 20 de ani si am si eu o problema sa spunem, am auzit la cineva care are fibrom uterin k se simte ca un ou...si as putea sa zic ca m-am cam speriat pt ca si eu am o umflatora in capatul vaginului..si uneori dupa contact sexual ma doare burta...Va rog tare mult sa-mi spuneti am fibrom uterin?.sunt foarte ingrijorata
4 comentarii

Semnele descrise nu sugereaza deloc ca ar fi vorba de un fibrom. Daca, insa, doriti se excludeti aceasta posibilitate, faceti o ecografie.

Buna ziua, am uter fibramotos si mi s-a dat vitamina E din a 16 zii pana in a 25 zii, dar ce nu inteleg este a 16 zii din ziua ciclului sau de la inceputul luni?

socotesti a 16-a zi din ziua in care ti-a venit menstruatia...

Buna ziua ! am marea rugaminte sa imi raspunda cineva..ma simt tare neputincioasa.Mama mea a fost depistata cu un fibrom de 10 cm...i s-a recomandat histerectomie totala.dat fiind ca formatiunea nu este omogena...si ar fi foarte bine "ancorata " de uter din mai multe parti.Ce presupune asta? Se va face o biopsie din cate stiu.in cazul in care tumora este maligna..este viata ei in pericol, desi s-a eliminat tot?
va rog din suflet sa-mi raspundeti.sunt foarte ingrijorata, am doar 24 de ani.iar ea este tot ce am mai frumos pe lume. Va multumesc anticipat ptr amabilitatea dvs
va rog din suflet sa-mi raspundeti.sunt foarte ingrijorata, am doar 24 de ani.iar ea este tot ce am mai frumos pe lume. Va multumesc anticipat ptr amabilitatea dvs

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4despre fibrom
- 6fibrom uterin
- 5am fibrom uterin urias
- 4fibron uterin
- 18fibrom uterin la ecografie pelvina?
- 0fibrom uterin, 47 ani
- 0operatie fibrom
- 3ganglion in zona genitala.. tare si nedureros
- 3Sarcina si fibrom uterin
- 2fibrom uterin
- 3fibrom de 5, 6cm
- 5interpretare analize biopsie
- 0Interpretare biopsie-fibrom uterin
- 1hifu sau termoliza prin radiofrecventa pentru fibrom uterin
- 0fibrom de 6 cm
- 4Fibrom uterin
- 3S-a operat cineva de fibrom la dna doctor Serban Mariana, sp. Militar?
- 1Fibrom mare in sarcina.
Mai multe informații despre: Fibromul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: