Fibrom

Buna seara, am un fibrom, in 2012 avea 4 cm, nu mi-a făcut probleme totul era normal inclusiv menstruatia, in 2015 când sincer am fost ultima dată la ginecolog avea 6 cm, nu am avut probleme din cauza asta, doar candida imi dă bătăi de cap, nu mai pot scapa, dar din toamna lui 2016 am început să am și menstruatia neregulată și în prezent din data de 29.09.2017 când a venit nu s-a oprit nici acum, oricum e prima dată când, culoarea nu e normală și după 7 zile(menstruatia e de 7 zile si destul de abundenta de la vârsta de 12 ani), vine putin și este maro, ce pot să fac?
Mulțumesc.
Mulțumesc.
2 comentarii

Trebuie sa mergeti din nou la ginecolog sa identificati cauza sangerarii (cea mai evidenta avand in vedere istoricul este fibromul dar sunt multe alte cauze si pentru unele e important sa fiti tratata in timp util).

Cumnata mea s-a salvat de o operatie iminenta de fibrom uterin cu tinctura de tataneasa. Se taie marunt radacinile de tataneasa (curatate in prealabil) si se pun intr-o sticla de 1 litru, pana la jumatate. Cealalta jumatate se umple cu alcool (tuica de exemplu). Se lasa la macerat 2-3 saptamani. Se strecoara. Se beau 50 gr. o data sau chiar de doua ori pe zi, inainte de masa. Pe radacinile ramase se poate pune din nou alcool si se lasa la macerat. Se poate repeta de mai multe ori, asteptand pana ce alcoolul se coloreaza cafeniu. Din momentul in care alcoolul nu se mai coloreaza, radacinile nu se mai pot folosi; trebuie inlocuite cu altele proaspete. Acelasi tratament a salvat-o si pe soacra mea de la operatie. Tratamentul dureaza pana cand veti avea un uter de nota zece (cateva luni).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14fibrom uterin - tratament?
- 3fibrom cu aspect de carcinom
- 5am fibrom uterin urias
- 2fibrom uterin?
- 3lipsa activitatii sexuale poate fi cauza aparitiei fibromului?
- 4fibron uterin
- 5fibrom uterin si sarcina - exista sanse?
- 4fibrom uterin 12 cm
- 4Fibrom uterin (intrebare urgenta)
- 0fibrom uterin
- 4ajutor ptr a interpreta analizele inainte de embolizare
- 1sarcina cu fibrom
- 4Fibrom Uterin
- 0Interpretare biopsie-fibrom uterin
- 1metoda hifu la fibrom
- 1fibrom uterin tratat naturist?
- 2Fibrom uterin si sarcina - riscuri
- 2Fibrom uterin
- 2Fibrom uterin