metoda hifu la fibrom
Ma numesc Aurora, din Tulcea, am 46 ani si am dignosticul fibrom uterin.In urma pierderilor de sange am anemie (hemoglobina 11, 8g/dl), trombocite 405 10^9/l (data recoltarii : 12.06.2015). La analiza de determinare hemoragii oculte (r.ADLER) mi-a iesit rezultatul pozitiv (data recoltarii: 6.07.2015).Medicul de la PROCTOLINE mi-a zis ca aceste hemoragii nu sunt de la hemoroizi ci mi-a recomandat consult gynecologic.In cursul anului 2015 am facut 3 ecografii transvaginale : la Prosana in 3 martie 2015 s-a constatat ca aveam 2 fibroame : unul de 1, 8cm si unul de 3, 5 cm, in 31 iulie 2015 crescusera : primul la 3 cm si al doilea la 4, 5 cm, la Spitalul Universitar Bucuresti in 20 august 2015 erau ECOGRAFIA era astfel: AFV 91/55, endometru -7 mm, ovare dimensiuni si structura normale, miometru neomogen cu MF intramural ant -32 mm si intramural fundic posterior MF 47/39 mm.Atasez utimul rezultat la ecografie, celelalte sunt doar poze fara interpretare
.Din luna mai 2015 am inceput sa am sangerari mari la ciclu cu chiaguri fiindu-mi tot mai greu sa lucrez in conditiile in care schimbam chiar un tampon la 1-2 ore in ultima perioada.Aceste sangerari ma lasau fara vlaga.Medicul mi-a dat tratament cu fier si acid folic si picaturi naturiste 1 luna, apoi tratament cu fier si picaturi de tamarix, iar ginecologul de la PROSANA mi-a dat pentru sangerari tratament hemostatic cu fitomenadiol, etamsilat, adrenostazin (4 zile) dar care mi-au redus sangerarea a 3 a zi seara si a 4 a zi seara si apoi pana la a 6 a zi am mai avut cate putin.Cei 2 medici ginecologi care m-au consultat mi-au recomandat histerectomie totala cu care nu sunt de accord deoarece stiu urmarile si mai mult, am o retinere legata de anestezia generala.As dori sa stiu daca cineva a incercat metoda hifu pentru ca mi se pare cea mai putin invaziva sau termoliza (mioliza)prin radiofrecventa (gynecoland).
.Din luna mai 2015 am inceput sa am sangerari mari la ciclu cu chiaguri fiindu-mi tot mai greu sa lucrez in conditiile in care schimbam chiar un tampon la 1-2 ore in ultima perioada.Aceste sangerari ma lasau fara vlaga.Medicul mi-a dat tratament cu fier si acid folic si picaturi naturiste 1 luna, apoi tratament cu fier si picaturi de tamarix, iar ginecologul de la PROSANA mi-a dat pentru sangerari tratament hemostatic cu fitomenadiol, etamsilat, adrenostazin (4 zile) dar care mi-au redus sangerarea a 3 a zi seara si a 4 a zi seara si apoi pana la a 6 a zi am mai avut cate putin.Cei 2 medici ginecologi care m-au consultat mi-au recomandat histerectomie totala cu care nu sunt de accord deoarece stiu urmarile si mai mult, am o retinere legata de anestezia generala.As dori sa stiu daca cineva a incercat metoda hifu pentru ca mi se pare cea mai putin invaziva sau termoliza (mioliza)prin radiofrecventa (gynecoland).
1 comentarii
Nu am primit nici un răspuns A trebuit sa iau o decizie deoarece timpul trecea în defavoarea mea. A fost prea târziu pentru termoliza, fibromul cel ma mare a crescut la 53mm şi mi-s mai apărut încă unul mai mic subseros de18 mm. A trebuit sa fac histetectomie subtotala interaxiala. Operaţia a decurs foarte bine, anestezia a fost totala dar am avut un medic anestezist excelent nu numai în timpul operaţiei ci şi după, un adevărat om care m-a înţeles, m-a ajutat, mi-a explicat tot şi a avut răbdare şi blândeţe, ca un tată. Operaţia s=a terminat Luni la ora 19.40 şi dimineaţa la5.30 m-am deplasat pe picioarele mele de la reanimare la rezerva. Joi m-am externat şi am plecat la Tulcea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fibrom?!
- 4fibromul uterin - tratament naturist?
- 5am fibrom uterin urias
- 0fibrom uterin, 47 ani
- 5Dureri abdominale cistita cronica
- 1fibrom uterin
- 22menstruatie cu cheag mare
- 4fibrom uterin intramural
- 5fibrom uterin
- 9Diagnostic clinic: tumora pelvina retroperitoneala; fibrom uterin.
- 2Menstruatie abundenta cu cheaguri in primele zile
- 2Fibrom
- 0embolizare sau laparoscopica
- 1Fibrom uterin
- 0Fibrom uterin
- 1Menstruație abundenta
- 4Fibrom uterin
- 0Menstruatie cu cheaguri mari
Mai multe informații despre: Fibromul uterin menstruatie abundenta cu cheaguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: