furnicaturi si dureri in piciorul stang!
Am o problema si poate ma ajuta cineva sa inteleg ce anume poate fi.
De cel putin zece ani, ma doare piciorul stang uneori de la genunche in jos, uneori de la genunche in sus dar parca osul ma doare asa am senzatia si partea exterioara a piciorului, este tot timpul amortita si simt asa niste furnicaturi parca as fi urzicata Asta tot timpul si ziua si noaptea. Am fost la medic, mi-am facut tot felul de radiografii si nu mi-a gasit nimic. ce ar putea fi ? s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Am luat tot felul de antiinflamatoare, calciu si degeaba. tot acelasi efect.
va doresc sanatate.
De cel putin zece ani, ma doare piciorul stang uneori de la genunche in jos, uneori de la genunche in sus dar parca osul ma doare asa am senzatia si partea exterioara a piciorului, este tot timpul amortita si simt asa niste furnicaturi parca as fi urzicata Asta tot timpul si ziua si noaptea. Am fost la medic, mi-am facut tot felul de radiografii si nu mi-a gasit nimic. ce ar putea fi ? s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Am luat tot felul de antiinflamatoare, calciu si degeaba. tot acelasi efect.
va doresc sanatate.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4furnicaturi in talpa
- 3Furnicaturi si junghiuri usoare in maini si picioare
- 6Doresc un diagnostic: cum tin ceva greu in brate sau ridic ceva simt furnicaturi in picioare
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 3ce sa incerc sa tratez furnicaturile/amortelile sau cele legate de dermato-venerolog?
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 0Furnicături de la gambă în jos
- 3furnicături si dureri permanente la nivelul piciorului dupa ridicare unei greutati
- 1Pentoxi retard
- 2amorteala si furnicaturi la maini, piciare si in zona lombara
- 3senzatie de arsură in cap, amorțeli
- 2Amorteala, intepatura in muschiul piciorului
- 24Fasciculatii musculare si furnicaturi, posibil scleroza multipla?
- 0Amorteli, furnicaturi in talpile picioarelor
- 1Senzatie arsura gamba si talpa, furnicaturi
- 2Senzatie de calcai amortit...
- 1Furnicături la picioare
Mai multe informații despre: furnicaturi in picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: