furnicaturi in talpa
Buna ziua,
Am o mica problema.de 3 zile simt amorteala in talpi si furnicaturi, problema este ca aceasta senzatie persista si ziua si noaptea. Alte simptome nu am. ce ar putea fi? Ar trebui sa consult un medic neurolog sau tine de alt domeniu?
Va multumesc,
Gabriela
Am o mica problema.de 3 zile simt amorteala in talpi si furnicaturi, problema este ca aceasta senzatie persista si ziua si noaptea. Alte simptome nu am. ce ar putea fi? Ar trebui sa consult un medic neurolog sau tine de alt domeniu?
Va multumesc,
Gabriela
4 comentarii
Aceste probleme sunt cauzate in general de depuneri pe vasele sanguine care cauzeaza o circulatie prea slaba sau de anumite toxine din sange. In acest caz va pot ajuta numai remediile naturiste sau homeopate. Oricare ramura a medicinii alopate nu are cum sa va ajute - probabil nici macar cu o diagnoza exacta. Medicamentele date in astfel de cazuri va fac doar sa nu le mai simtiti senzatiile dar va intoxifica organismul nevindecand nimic. Mergeti la un medic homepat sau naturopat.
Problema este ca aceste furnicaturi si amorteli am inceput sa le simt si pe gambele picioarelor. Aceasta senzatie de amorteala o resimt de 1 zi de la coapse in jos.cu preponderenta pe talpile picioarelor.. Exista posibilitatea sa fie hernie de disc? Mentionez ca alte simptome nu mai am.
Multumesc pentru raspunsul,
Gabriela
Multumesc pentru raspunsul,
Gabriela
Ce conteaza ce este sau de la ce este daca le vindecati ? Daca ati sti si nu le-ati putea vindeca ce folos ar avea ?
In homeopatie exista vindecare fara daagnoza, nici macar nu se pune vrea diagnoza. In medicina clasica se cauta cauza boli cu lumanarea (cu succes sau fara succes) iar in general in ciuda diagnosticului nu exista vindecare. Des nu exista nici macar o diagnoza corecta.
Asa ca trebuie sa va hotarati ce doriti: diagnoza sau vindecare ?
In homeopatie exista vindecare fara daagnoza, nici macar nu se pune vrea diagnoza. In medicina clasica se cauta cauza boli cu lumanarea (cu succes sau fara succes) iar in general in ciuda diagnosticului nu exista vindecare. Des nu exista nici macar o diagnoza corecta.
Asa ca trebuie sa va hotarati ce doriti: diagnoza sau vindecare ?
Am aceeasi problema cu tine, chiar mai rau ca la mine nu sint doar furnicaturile am si dureri destul de mari din cauza herniei (am doua protuzii discale L3-L4si L5-S1 si o hernie L4-L5 )sfatul meu este sa mergi sa faci o rezonanta magnetica si daca vrei sa mergi la un homeopat decizia este a ta, dar ar fi bine sa ai un diagnostic mai intii, nu?
Sanatate si sa auzim de bine
Sanatate si sa auzim de bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de vreo 5 luni pe talpile picioarelor besici cu apa care acestea la un moment dat sparg
- 2m-am trezit cu o umflatura in talpa in zona degetului mic
- 4de la un timp incoace simt niste furnicaturi in picioare
- 2Sportiva de performanta am probleme cu talpa
- 6I-a aparut un fel de ciuperca pe talpa piciorului
- 1talpa umflata
- 4unde sa ma duc si la ce consultatii?
- 1dureri puternice ale gleznelor, talpilor
- 5Talpa piciorului prea scobita - dureri accentuate
- 1Amorteala picior stang si furnicaturi in talpa
- 1As dori o parere
- 3senzatie de arsură in cap, amorțeli
- 3Furnicaturi in picioare
- 1Furnicături si înțepături la picioare, mâini, zona feței, iar apoi dureri după cap, ameteli
- 0Amorteli, furnicaturi in talpile picioarelor
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
- 1Tălpile copilului se cojesc foarte tare
- 1Furnicături la picioare
Mai multe informații despre: talpa furnicaturi in picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: