Furnicaturi in picioare
Buna ziua!In urma unui stres puternic simt niste furnicaturi in picioare, mai mult in talpi si la degete!Tensiunea si pulsul sunt bune.Am si o presiune in urechea stanga de care nu pot scapa.Am luat Activit magneziu dar nici o ameliorare! Oare care este cauza acestor simptome, la ce medic sa merg?Va multumesc!
3 comentarii
Ar putea fi vorba de o circulație a sângelui mai puțin buna. Poți cauta informații despre simptomele circulație sângelui.
Numai bine!
Numai bine!
Simptomele au aparut, asa cum spui singura, de la stresul avut. Doar nu se strica venele in cateva zile sa ai circulatia proasta ! Cine gandeste asa nu gandeste deloc.
Este vorba de un conflict senzorial...de separare de cineva/ceva ce te-a atins, te-a apucat sau deranjat sau ceva similar. Sau sensul invers: szferi caci te-ai separat/despartit de cineva/ceva pe care nu mai poti atinge (iubitul?).
Furnicaturile si amorteala nu apar numai de la circulatia proasta ci si atunci cand nervii care sunt acolo primesc niste semnale de la creier in urma socului emotional avut. Cel mai des apar cand nu mai putem atinge pe cineva drag dar poate avea si sensul invers. Era unul aici care avea amorteli in toate partile dupa ce s-a culcat cu fata care i-a spus ca lucreaza ca dama de companie intr-un bar de noapte din Italia. El ar fi vrut de fapt sa nu se fi atinse de fata caci i-a fost frica ca ia vreo boala si de aceea amortelile. Trec de la sine daca nu te panichezi prea tare.
Este vorba de un conflict senzorial...de separare de cineva/ceva ce te-a atins, te-a apucat sau deranjat sau ceva similar. Sau sensul invers: szferi caci te-ai separat/despartit de cineva/ceva pe care nu mai poti atinge (iubitul?).
Furnicaturile si amorteala nu apar numai de la circulatia proasta ci si atunci cand nervii care sunt acolo primesc niste semnale de la creier in urma socului emotional avut. Cel mai des apar cand nu mai putem atinge pe cineva drag dar poate avea si sensul invers. Era unul aici care avea amorteli in toate partile dupa ce s-a culcat cu fata care i-a spus ca lucreaza ca dama de companie intr-un bar de noapte din Italia. El ar fi vrut de fapt sa nu se fi atinse de fata caci i-a fost frica ca ia vreo boala si de aceea amortelile. Trec de la sine daca nu te panichezi prea tare.
Multumesc pentru raspuns.Aveti dreptate, mama mea a plecat la cer acum 6 luni si inainte sa am acele furnicaturi si tiuit in ureche am pus parastasul de 6 luni.Am fost foarte stresata m-a luat un dor foarte mare de mama si intradevar dupa parastas m-am linistit si au trecut de la sine simptomele.Am avut si niste apasari in piept care si ele au trecut! Sarbatori fericite va doresc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Furnicaturi pe fata posterioara a labei piciorului
- 3ce sa incerc sa tratez furnicaturile/amortelile sau cele legate de dermato-venerolog?
- 3amorteala furnicaturi maini si picioare
- 3Amorteala si furnicaturi ale talpilor
- 0furnicaturi si dureri in piciorul stang!
- 2gambe umflate si tari
- 3Durere si furnicaturi picioarek
- 1Furnicaturi in picior
- 1Pentoxi retard
- 2amorteala si furnicaturi la maini, piciare si in zona lombara
- 3senzatie de arsură in cap, amorțeli
- 1Furnicături si înțepături la picioare, mâini, zona feței, iar apoi dureri după cap, ameteli
- 2Amorteala, intepatura in muschiul piciorului
- 0Durerea picioarelor
- 0Amorteli, furnicaturi in talpile picioarelor
- 0Furnicaturi in palme si talpi
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
- 4Furnicături in corp ca un curent electric
- 2Senzatie de calcai amortit...
Mai multe informații despre: furnicaturi in picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: