Furnicături si înțepături la picioare, mâini, zona feței, iar apoi dureri după cap, ameteli
Bună seara, am si eu o problemă de exemplu: De vreo 3 zile simt furnicături si înțepături La picioare, mâini, zona feței și după, dureri după cap, ameteli, vreau sa mentionez ca nu mi se intampla incontinu, chiar nici nu găsesc explicație cum si de ce..de dormit dorm 12 13 ore si tot obosit ma simt, mai simt si o durere in partea dreaptă sub coastă un deranj ceva de genul... Astept un răspuns, multumesc!!!
1 comentarii
Buna ziua! Poate fi o lipsa de magneziu. Incercați Magnerot; este extrem de util in astfel de simptome.
De asemenea, pot fi simptomele altor afecțiuni, insa va trebui sa investigati, dar cel mai important sa va relaxati, sa va odihniti ( somn mult nu inseamna neaparat si odihna ), sa va detasati cat se poate de problemele cotidiene.
Sanatate!
De asemenea, pot fi simptomele altor afecțiuni, insa va trebui sa investigati, dar cel mai important sa va relaxati, sa va odihniti ( somn mult nu inseamna neaparat si odihna ), sa va detasati cat se poate de problemele cotidiene.
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de la un timp incoace simt niste furnicaturi in picioare
- 4durere la genunchiul sting
- 13Acufene
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 3Amorteala si furnicaturi ale talpilor
- 0Furnicături de la gambă în jos
- 2gambe umflate si tari
- 1Furnicaturi in picior
- 2amorteala si furnicaturi la maini, piciare si in zona lombara
- 3senzatie de arsură in cap, amorțeli
- 3Furnicaturi in picioare
- 2Amorteala, intepatura in muschiul piciorului
- 0Durerea picioarelor
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
- 4Furnicături in corp ca un curent electric
- 0Amorțeala la ambele picioare
- 1Furnicături la picioare
Mai multe informații despre: furnicaturi in picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: