Furnicături si înțepături la picioare, mâini, zona feței, iar apoi dureri după cap, ameteli
Bună seara, am si eu o problemă de exemplu: De vreo 3 zile simt furnicături si înțepături La picioare, mâini, zona feței și după, dureri după cap, ameteli, vreau sa mentionez ca nu mi se intampla incontinu, chiar nici nu găsesc explicație cum si de ce..de dormit dorm 12 13 ore si tot obosit ma simt, mai simt si o durere in partea dreaptă sub coastă un deranj ceva de genul... Astept un răspuns, multumesc!!!
1 comentarii
Buna ziua! Poate fi o lipsa de magneziu. Incercați Magnerot; este extrem de util in astfel de simptome.
De asemenea, pot fi simptomele altor afecțiuni, insa va trebui sa investigati, dar cel mai important sa va relaxati, sa va odihniti ( somn mult nu inseamna neaparat si odihna ), sa va detasati cat se poate de problemele cotidiene.
Sanatate!
De asemenea, pot fi simptomele altor afecțiuni, insa va trebui sa investigati, dar cel mai important sa va relaxati, sa va odihniti ( somn mult nu inseamna neaparat si odihna ), sa va detasati cat se poate de problemele cotidiene.
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4furnicaturi in talpa
- 13Acufene
- 6Doresc un diagnostic: cum tin ceva greu in brate sau ridic ceva simt furnicaturi in picioare
- 3ce sa incerc sa tratez furnicaturile/amortelile sau cele legate de dermato-venerolog?
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 3Amorteala si furnicaturi ale talpilor
- 0furnicaturi si dureri in piciorul stang!
- 0Furnicături de la gambă în jos
- 3furnicături si dureri permanente la nivelul piciorului dupa ridicare unei greutati
- 3Durere si furnicaturi picioarek
- 1Pentoxi retard
- 2amorteala si furnicaturi la maini, piciare si in zona lombara
- 3senzatie de arsură in cap, amorțeli
- 24Fasciculatii musculare si furnicaturi, posibil scleroza multipla?
- 0Picioare reci
- 1Senzatie arsura gamba si talpa, furnicaturi
- 1Furnicături la picioare
- 3Neuropatie sau altceva ?
Mai multe informații despre: furnicaturi in picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: