fumatul... cam de 10 ani, acum fumez mai mult
buna ziua.fumez de 10 ani dar in ultimul timp am inceput da fumez foarte mult cam 18 20 pe zi cat de periculos poate fi daca nu ma las ?
6 comentarii
0
28-01-2010, ora 15:16
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
" cat de periculos poate fi daca nu ma las ? "
- Foarte periculos, pentru că fumaţi o adevărată bombă cu ceas, adică un complex de nicotină, gudron, hidrocarburi, etc.
Renuntaţi la fumat cu ajutorul Nicorette-ului, acum până nu este prea târziu. Consultaţi medicul de familie pentru mai multe detalii legate de administrarea produsului Nicorette.
Toate cele bune şi multe binecuvântări.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
- Foarte periculos, pentru că fumaţi o adevărată bombă cu ceas, adică un complex de nicotină, gudron, hidrocarburi, etc.
Renuntaţi la fumat cu ajutorul Nicorette-ului, acum până nu este prea târziu. Consultaţi medicul de familie pentru mai multe detalii legate de administrarea produsului Nicorette.
Toate cele bune şi multe binecuvântări.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
am incercat si cu nicorette plasture si m-ia fost foarte rau vreau sa ma las dar nu asa sa-mi fie rau
0
28-01-2010, ora 15:56
Ok, atunci consultaţi un medic homeopat. Vă va recomanda un remediu, care vă va ajuta să vă eliberaţi de această adicţie.Numai bine!
P.S. De o dependenţă nu se scapă fără a întâmpina stări de rău.
P.S. De o dependenţă nu se scapă fără a întâmpina stări de rău.
andy iti dau eu o sugestie. eu azi am o saptamana de cand m-am lasat de fumat. fumam 1 pachet/zi. este tratamentul acela dat de guvern, trebuie doar sa gasesti medicii care se ocupa de aceasta campanie. tabletele se numesc champix. te rog sa ma crezi ca nu sunt ambitioasa de felul meu si am reusit sa le las. efectiv nu ai pofta de tigara. aceste tablete lucreaza la acea parte din creier care iti da pofta de a fuma. nu am nici o treaba de o saptamana, si sunt f mandra de mine. daca ai intrebari legate de aceste tablete, astept :)
0
18-02-2010, ora 18:52
Champix este un medicament extrem de periculos, pentru că poate să inducă stări psihogene foarte neplăcute, de la ideaţie suicidară până la disforie extremă (Tulburare a dispoziţiei caracterizată prin tristeţe profundă, nemulţumire de propria persoană, iritabilitate şi, de foarte multe ori, chiar agresivitate).
Trebuie administrat exclusiv cu recomandare medicală, dar numaii pe baza unei scheme terapeutice foarte bine concepute (cu mărire de doză gradată şi scădere, numai la anumite intervale de timp).
Consultaţi medicul, nu vă automedicaţi. Toate cele bune!
Trebuie administrat exclusiv cu recomandare medicală, dar numaii pe baza unei scheme terapeutice foarte bine concepute (cu mărire de doză gradată şi scădere, numai la anumite intervale de timp).
Consultaţi medicul, nu vă automedicaţi. Toate cele bune!
dak vrei sa te lasi de fumat te lasi pur si simplu...nu mai fumezi.iati 5 kile de bomboane mentolate si cand vrei sa bagi o tigara...molfaie o bomboana...dak nu poti deodata incearca sa le raresti pana ajungi sa fumezi o tigara sau 2 pe zi...dupa aia iti va fi mai usor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Nu ma simt bine
- 4yasmine si fumatul
- 3fumatul afecteaza cresterea penisului ?
- 5Probleme cu tensiunea (cred)
- 6Nu am fumat niciodata, dar...
- 4fumatul si memoria
- 6rinita cronica hipertrofica si alergica
- 5acum am in gat in partea dreapta o "roseata" dupa spusele orl-istului, si o usoara durere.
- 20rinita vasomotorie
- 4Astmul si fumatul
- 7Vreau sa ma las de fumat pentru totdeauna.
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 4Partea dreapta amortita
- 6sangerare bucala doar dimineata
- 23tigara electronica te insanatoseste?
- 6Probleme cu gatul, posibil de la fumat
- 3Diagnostic tumoare
- 0Fumatul... si vederea in ceata
- 2Pareri, fara insulte va rog frumos.
- 2Mă ustură gâtul și am o durere în piept de fiecare dată când încerc să trag în palmani
Mai multe informații despre: Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: