oare sunt insarcinata?

06-04-2011
dama_de_caro
Nu este medic/terapeut
dama_de_caro
sunt la al 2 blister de anticonceptionale, si de cand am inceput sa le iau stau in stres continuu de acel 1% care exista risc de sarcina, daca nu am diaree si nu am luat alte pastile si ma simt foarte bine de la ele pot sta linistita 100%? luna trecuta mi-a venit menstruatia a 4 zi de pauza (adica dupa primul blister)
2 comentarii
0
06-04-2011, ora 15:25
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
deci daca nu va multumeste nicio metoda contraceptiva, exista una 100% sigura, mai buna decat toate de pana acum, care se numeste ABSTINENTA. asta ar trebui aplicata tuturor oamenilor care nu au nici macar minimul de educatie sexuala.

anticonceptionalele inhiba ovulatia si fac imposibila o sarcina. se zice 99% ca sa nu stea linistite persoanele si sa uite sa ia pastile sau sa le tot schimbe orele sau cine stie ce altceva. dar practic nu exista nicio femeie de care sa fi auzit eu care sa fi ramas gravida cu anticonceptionale (am mai auzit dintre acelea care iau hormoni sub forma de injectii pe 3-6 luni, mai ales daca e posibil sa nu se potriveasca cu organismul lor)...
0
07-04-2011, ora 11:49
dama_de_caro
Nu este medic/terapeut
dama_de_caro
multumesc pentru raspuns doamna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •