Fractura metatarsian 2 cu deplasare
Buna ziua,
In urma unui accident rutier am suferit o 'fractura baza metatarsian 2picior stg si fracturaacetabului'. Dupa 4 zile de atat in extensie la Tg Jiu am fost trimis la Bucuresti la Bagdasar Arseni unde am fost operat de dl.dr. Bica Florin la metatarsian. La acetabul dl.dr.a considerat ca nu necesita operat. Am fost externat, am stat imobilizat in pat 30 de zile cu piciorul ridicat..., am facut si controlul dupa 30 de zile si dl dr mi a spus ca trebuie sa incep sa merg. Mentionez ca accidentul l am avut pe 14.12.2014 si pe 28.12.2014 am fost operat. Vreau sa stiu cam cat dureaza recuperarea si daca mai trebuie facute si alte exercitii de recuperare ptr ca piciorul inca este umflat si doare foarte rau la mers.
Va multumesc.
In urma unui accident rutier am suferit o 'fractura baza metatarsian 2picior stg si fracturaacetabului'. Dupa 4 zile de atat in extensie la Tg Jiu am fost trimis la Bucuresti la Bagdasar Arseni unde am fost operat de dl.dr. Bica Florin la metatarsian. La acetabul dl.dr.a considerat ca nu necesita operat. Am fost externat, am stat imobilizat in pat 30 de zile cu piciorul ridicat..., am facut si controlul dupa 30 de zile si dl dr mi a spus ca trebuie sa incep sa merg. Mentionez ca accidentul l am avut pe 14.12.2014 si pe 28.12.2014 am fost operat. Vreau sa stiu cam cat dureaza recuperarea si daca mai trebuie facute si alte exercitii de recuperare ptr ca piciorul inca este umflat si doare foarte rau la mers.
Va multumesc.
1 comentarii
Buna seara!
Exista o singura persoana care va poate raspunde: chirurgul curant.
Orice alt ortoped se va pronunta in totala necunostinta de cauza, riscand sa pericliteze evolutia post-operatorie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Exista o singura persoana care va poate raspunde: chirurgul curant.
Orice alt ortoped se va pronunta in totala necunostinta de cauza, riscand sa pericliteze evolutia post-operatorie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Fractura proximala metatars V
- 6Factura metatarsian 4 picior stange.. la urgente l-au pus in gips
- 3fractura cap metatarsian 5
- 1Fractura V Metatars
- 1Fractura metatarsian neconsolidata 2
- 1Fractura metatarsian cu deplasare
- 14Fractura metatarsian 1, 2, 3
- 1Fractura metatarsian 3
- 3Fractura baza metatarsian 2 fara deplasare
- 1Fractura metatarsienele 3 si 4
- 14Fractura os metatarsian II