Fractura de clavicula
Buna ziua
In urma cu cateva zile am avut accident cu masina si am o fractură de clavicula sunt in fasa in forma de 8 aș dori să stiu daca este bun acel corset pt clavicula din farmacie?Si daca pot misca mana, Mă refer sa ma îmbrac singura, etc?
Multumesc si va doresc sărbători fericite
In urma cu cateva zile am avut accident cu masina si am o fractură de clavicula sunt in fasa in forma de 8 aș dori să stiu daca este bun acel corset pt clavicula din farmacie?Si daca pot misca mana, Mă refer sa ma îmbrac singura, etc?
Multumesc si va doresc sărbători fericite
4 comentarii
Buna ziua. Vineri seara la un joc de fotbal am reusit sa imi fracturez clavicula stanga. Va scriu in speranta de a primi o parere de la dumneavoastra
În cazul meu este de ajuns bandajul acela in forma de 8 pentru vindecare sau necesita intervenție chirurgicală??
Mentionez ca acum am bandaj 8 insa am dureri cumplite... si mana stanga mi umflata, putin vanata si amortita tot timpul. Este normal??? Nu stiu unde pot adauga o fotografie cu radiografia sa va puteti pronunta mai bine.
În cazul meu este de ajuns bandajul acela in forma de 8 pentru vindecare sau necesita intervenție chirurgicală??
Mentionez ca acum am bandaj 8 insa am dureri cumplite... si mana stanga mi umflata, putin vanata si amortita tot timpul. Este normal??? Nu stiu unde pot adauga o fotografie cu radiografia sa va puteti pronunta mai bine.
Buna ziua!
Raspunsul poate fi formulat, evident, numai pe baza examenului clinic si a studierii radiografiilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul poate fi formulat, evident, numai pe baza examenului clinic si a studierii radiografiilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
daca mana este amortita si umflata atunci probabil bandajul este prea strans, trebuie controlata la medic cat mai rapid
Buna ziua ! Acum 2 saptamani, mi-am fracturat clavicula la ski dupa o saritura nefericita ! Am fost la urgenta in brasov la spitalul judetean si acolo dupa o radiografie au spus ca ar cam fi de operatie ca s a rupt in mai multe locuri ! Am decis sa merg la bucuresti si am ajuns la floreasca la domnu doctor Ursache Andrei care a decis sa port o orteza in 8 fiindca sansele de a se consolida sunt peste 50%, iar daca dupa 4 saptamani nu consolideaza o sa trecem la operatie ! Mentionez ca pe scrisoarea medicala scrie fractura 1/3 medie !! Acum nu stiu daca e cea mai buna solutie ! As trimite si poza cu radiografia facuta la brasov dar nu gasesc unde !! Va multumesc anticipat !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 87fractura de clavicula
- 4Fractura clavicula dreapta
- 15Recuperare fractura clavicula
- 0fractura de clavicula la copil de 8 ani
- 5clavicula fracturata
- 0Fractura de clavicula (modificare forma clavicula)
- 0Fractura clavicula stanga
- 0fractura de clavicula si plexul brahial
- 9Fractura clavicula
- 1Fractura clavicula dreapta
- 0Dupa operatie de ruptura de clavicula
- 3Fractura clavicula
- 5Fractura clavicula 1/3
- 0Fractura clavicula
- 2Fractura clavicula
- 5Mana umflata - fractura de clavicula
- 7Fractura clavicula 1/3 cu deplasare
- 1Fractura clavicula distala si disjunctie acromo-claviculara