Fractura de clavicula

30-12-2017
Madalina bradeanu
Nu este medic/terapeut
Madalina bradeanu
Buna ziua
In urma cu cateva zile am avut accident cu masina si am o fractură de clavicula sunt in fasa in forma de 8 aș dori să stiu daca este bun acel corset pt clavicula din farmacie?Si daca pot misca mana, Mă refer sa ma îmbrac singura, etc?
Multumesc si va doresc sărbători fericite
4 comentarii
0
05-02-2018, ora 09:39
Miulik90
Nu este medic/terapeut
Miulik90
Buna ziua. Vineri seara la un joc de fotbal am reusit sa imi fracturez clavicula stanga. Va scriu in speranta de a primi o parere de la dumneavoastra
În cazul meu este de ajuns bandajul acela in forma de 8 pentru vindecare sau necesita intervenție chirurgicală??
Mentionez ca acum am bandaj 8 insa am dureri cumplite... si mana stanga mi umflata, putin vanata si amortita tot timpul. Este normal??? Nu stiu unde pot adauga o fotografie cu radiografia sa va puteti pronunta mai bine.
0
06-02-2018, ora 11:39
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Raspunsul poate fi formulat, evident, numai pe baza examenului clinic si a studierii radiografiilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
08-02-2018, ora 20:50
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
daca mana este amortita si umflata atunci probabil bandajul este prea strans, trebuie controlata la medic cat mai rapid
0
06-03-2018, ora 14:23
Bogdan.tache
Nu este medic/terapeut
Bogdan.tache
Buna ziua ! Acum 2 saptamani, mi-am fracturat clavicula la ski dupa o saritura nefericita ! Am fost la urgenta in brasov la spitalul judetean si acolo dupa o radiografie au spus ca ar cam fi de operatie ca s a rupt in mai multe locuri ! Am decis sa merg la bucuresti si am ajuns la floreasca la domnu doctor Ursache Andrei care a decis sa port o orteza in 8 fiindca sansele de a se consolida sunt peste 50%, iar daca dupa 4 saptamani nu consolideaza o sa trecem la operatie ! Mentionez ca pe scrisoarea medicala scrie fractura 1/3 medie !! Acum nu stiu daca e cea mai buna solutie ! As trimite si poza cu radiografia facuta la brasov dar nu gasesc unde !! Va multumesc anticipat !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: