Clavicula rupta
Buna ziua, am avut fractura de clavicula mana dreapta la 14 ani, am stat in ghips 6 luni, numai retin daca am mai facut radiografie dupa ghips, dar totul a fost bine dupa, nu am avut dureri, am muncit ani de zile in constructii, doar imi mai sarea umarul cateodata si asta pana mi la pus cineva bine acum 5-6 ani. Acum 7 luni a inceput sa ma doara umarur, am fost la medic si mi-a dat fizioterapie.Am stat 1 luna si 3 saptamani acasa, am facut si fizioterapie, nu mi-a trecut de tot durerea dar m-am intors la munca si am rezistat 1saptamana si 4 zile, dar in ziua in care am plecat de la munca am facut o miscare brusca sa nu scap din maini un bax de 15kg si atunci am simtit o durere imensa si cum sa imprastiat o caldura in acel loc dureros. Am fost la medic si am facut : radiografie, scaner si RMN.Fractura cu deplasare 14mm.Concluzia lor dupa 7 luni ca fractura mea de la 14 ani nu a fost prinsa niciodata si ca durerea nu are legatura cu fractura.Durerea este de la o inflamatie sau ceva de genul. Daca va ajuta la ceva toate astea se intampla in Belgia, sincer nu stiu ce sa cred ori nu stiu meserie, ori nu vor.
Intrebarea mea este daca este posibil sa stau cu fractura 25 de ani si ce ma sfatuiti.
Multumesc frumos de timpul acordat
Intrebarea mea este daca este posibil sa stau cu fractura 25 de ani si ce ma sfatuiti.
Multumesc frumos de timpul acordat
1 comentarii
Bună ziua ! Puneti aici radiografiile recente.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dureri de umar, sold si calcai
- 3durere puternica la umar dupa chimioterapia pentru cancer de colon
- 5durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare
- 6durere insuportabila de umar si mana stanga cu amorteala de deget mare
- 6Balneo fizio terapia buna pentru o durere de umar?
- 1Fractura umar
- 3Durere umar stang
- 1dureri simultane in umeri si solduri
- 0dureri la miscarea mainii la umar
- 2Luxatii la umar
- 13Bursita subacromiala si tendinita de supraspinos umar drept
- 2Durere de umar
- 0Durere umar drept
- 1Dureri de umar si tripces
- 1Durere Umar care radiaza in membrul drept superior(Pana la Degete)
- 0Ruptura de clavicula
- 2Durere si mobilitate redusa umar stang
- 0Întârziere consolidare fractura
- 1Nu mai poate folosi bratul la capacitatea lui normala
Mai multe informații despre: durerea la umar Durere de umar fractura de clavicula luxatia umarului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: