Clavicula rupta

21-10-2019
Mitzaela
Nu este medic/terapeut
Mitzaela
Buna ziua, am avut fractura de clavicula mana dreapta la 14 ani, am stat in ghips 6 luni, numai retin daca am mai facut radiografie dupa ghips, dar totul a fost bine dupa, nu am avut dureri, am muncit ani de zile in constructii, doar imi mai sarea umarul cateodata si asta pana mi la pus cineva bine acum 5-6 ani. Acum 7 luni a inceput sa ma doara umarur, am fost la medic si mi-a dat fizioterapie.Am stat 1 luna si 3 saptamani acasa, am facut si fizioterapie, nu mi-a trecut de tot durerea dar m-am intors la munca si am rezistat 1saptamana si 4 zile, dar in ziua in care am plecat de la munca am facut o miscare brusca sa nu scap din maini un bax de 15kg si atunci am simtit o durere imensa si cum sa imprastiat o caldura in acel loc dureros. Am fost la medic si am facut : radiografie, scaner si RMN.Fractura cu deplasare 14mm.Concluzia lor dupa 7 luni ca fractura mea de la 14 ani nu a fost prinsa niciodata si ca durerea nu are legatura cu fractura.Durerea este de la o inflamatie sau ceva de genul. Daca va ajuta la ceva toate astea se intampla in Belgia, sincer nu stiu ce sa cred ori nu stiu meserie, ori nu vor.
Intrebarea mea este daca este posibil sa stau cu fractura 25 de ani si ce ma sfatuiti.
Multumesc frumos de timpul acordat
1 comentarii
0
01-11-2019, ora 16:10
Georgescu Marian
Nu este medic/terapeut
Georgescu Marian
Bună ziua ! Puneti aici radiografiile recente.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: