Fractura clavicula
Buna seara,
In urma cu 3 luni jumatate am suferit o fractura de clavicula la umarul stang in urma unui accident rutier. Toate indicatiile inclusiv cea primita de la UPU a fost de imobilizare dessault cu o orteza mobila. Toate bune si frumoase, m-am recuperat frumos din ce pot spune medicii ortopezi pe care i-am consultat, inclusiv eu, doar ca dupa toata perioada de imobilizare, la aproape 2 luni de la dezimobilizare, omoplatul stang (pe parte cu fractura) este putin iesit din relief, da in spate putin. Intrebarea mea este urmatoarea, se va alinia in timp? Este datorita masei musculare care s-a "atrofiat" in saptamanile de imobilizare?
Va multumesc pentru timpul acordat.
In urma cu 3 luni jumatate am suferit o fractura de clavicula la umarul stang in urma unui accident rutier. Toate indicatiile inclusiv cea primita de la UPU a fost de imobilizare dessault cu o orteza mobila. Toate bune si frumoase, m-am recuperat frumos din ce pot spune medicii ortopezi pe care i-am consultat, inclusiv eu, doar ca dupa toata perioada de imobilizare, la aproape 2 luni de la dezimobilizare, omoplatul stang (pe parte cu fractura) este putin iesit din relief, da in spate putin. Intrebarea mea este urmatoarea, se va alinia in timp? Este datorita masei musculare care s-a "atrofiat" in saptamanile de imobilizare?
Va multumesc pentru timpul acordat.
2 comentarii
Ma scuzati de up la topic, dar mai exista cineva activ care se uita pe astea?
Daca este doar putin este in regula.trebuie exeecitii pt muschiul seratus anterior de obicei
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17Fractura de clavicula
- 10fractura de clavicula
- 0am suferit factura claviculara
- 7fractura clavicula
- 12Fractura de clavicula
- 4Copil 2 ani-Exista consecinte negative sufletesti psihice mutare temporara in alta tara?
- 9Fractura clavicula
- 3Fractura clavicula
- 0Ruptura de clavicula
- 2Mana amortita si vanata dupa operatie
- 6Ruptura clavicula
- 5Fractura clavicula 1/3
- 0Fractura clavicula
- 2Fractura clavicula
- 0Fotbal dupa fractura de clavicula?
- 4Fractura clavicula 1/3 medie cu deplasare
- 0Recuperare dupa fractura de clavicula
- 1Fractura clavicula distala si disjunctie acromo-claviculara