Foarte grav, ce fac? ceva din africa cred

07-03-2010
andreiyo
Nu este medic/terapeut
andreiyo
Am avut un caine din africa si observ in corpul vitros cercuri perfecte cu mai multe cercuri in interior. Observ la lumina ceva care se misca sepuindu-se. aproape este o certitudine ca ar fi ceva. Ce poate fi transmis prin intermediul unui caine adus din tarile calde?. Am fost muscat de caine. Poate se trage si de la purici.poate fi ceva?
8 comentarii
0
08-03-2010, ora 10:46
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună ziua!

Vă rog să vă adresaţi unui medic internist sau măcar oftalmolog. S-ar putea ca acel câine să vă fi contaminat (direct sau indirect) cu un parazit specific teritoriul african (este o presupunere, nu o certitudine), de pildă, cu o filarie parazitară. Nu mai aşteptaţi, consultaţi mediul pentru a beneficia de un examen medical, de o diagnoză competentă şi, dacă se impune, şi de un tratament corespunzător diagnosticului. Nu vă alarmaţi, totul va fi bine!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
08-03-2010, ora 15:03
andreiyo
Nu este medic/terapeut
andreiyo
Multumesc pentru raspuns

Cateva precizari. Acele dungi cu puncte din loc in loc nu se misca. Acum vreo 14 ani am vazut la lumina ca pluteste ceva. Mai exact doua dungi care se incolacesc iar din loc in loc puncte perfecte plasate pe ele. Dupa aproximativ 10-12 ani a aparut brusc si la celalalt ochi mai multe plus acea panza formata din cercuri. Pe langa toate acestea se vede ceva minuscul care se misca rapid ca si cum s-ar serpui (un fel de zig zag).

Am desenat cam ce vad eu:

http://img191.imageshack.us/img191/6506/scan0001cg.jpg

Am fost la un oftalmolog si nu a putut vedea. A zis ca nu are aparat ca sa vada fundul ochiului.

D
0
08-03-2010, ora 17:27
andreiyo
Nu este medic/terapeut
andreiyo
Cand a inceput acum 2-3 ani sa apara brusc am fost la otalmolog si i-am spus ca vad niste dungi. S-a uitat cu o lanterna mica si a zis " e ceva normal, nu trebuie sa iti faci griji ".
Acum am ajuns sa vad cu umbre. Este o reclama pe acest site facut de Fastius in care apare un text cu nr. de telefon etc. care se dubleaza (sus in pagina, daca nu apare dati refresh la pagina). In genul acela vad textul la televizor.

Ca simptome ar fi oboseala exagerat de mare in unele momente. Se intampla cateodata, dar nu zi de zi, sa pic intr-un somn adanc. Cred ca este un fel de criza pt ca sunt constient dar nu pot sa ma trezesc sau sa ma misc. Cand reusesc sa ma scol imi este atat de somn incat pic iar in criza aia, si ca sa nu se intample iar trebuie sa incerc din rasputeri sa stau treaz pana cand imi trece somnul exagerat de mare.

Un alt simptom ar fi durerile care apar o fractiune de secunda in ochi.
Mai apar din senin dureri in cap in diferite locuri.
Am avut dureri la ficat, mai ales daca dormeam pe partea dreapta
Am avut dureri la inima, chiar si usturime. Am facut testele pt inima si a iesit bine. Am din cand in cand batai neregulate.
Am mancarimi ale nasului (chiar si pe fata sau pe alta parte a corpului).
Muschii se zbat de pe tot corpul. Nu toti deodata. Este ceva asemanator cu zbaterea ploapei, adica portiuni mici ale muschiului. A proape ca este continuu. Daca acum se zbate o portiune pe picior, dupa cateva secunde se simte in alta parte a corpului. Nu se zbate tot muschiu, ci portiuni ale muschiului.
Acestea ar fi simptomele.

In romania am consumat un peste colorat "regina" care din cate am inteles nu se consuma. Nu stiu de unde se trag aceste lucruri pe care le am in ochi.
In orice caz tind sa cred ca este de origine africana pentru ca am avut cainele din africa. Poate fi si de la o persoana care a fost in africa si nu neaparat de la caine?
0
10-03-2010, ora 15:36
Hello!

Din punctul meu de vedere (punctul meu de vedere poate fi neavizat) dumneavoastră prezentaţi simptomele tipice ale unei infestări parazitare (majoritatea paraziţilor, în special cei tropicali, secretă anumite toxine care au abilitatea să producă dereglări metabolice).
Dacă v-aş ruga să mergeţi la un consult la o d-nă doctor internist, credeţi că aţi putea? Sau măcar să o sunaţi, să vă dea un sfat pertinent, să vă ofere o pistă terapeutică, nu ştiu? Vă rog să îmi răspundeţi; după, vă voi oferi datele de contact.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
Cu respect,
Mr. Nick ;)
0
10-03-2010, ora 17:45
andreiyo
Nu este medic/terapeut
andreiyo
Da, doresc un consult.

De-a lungul timpului de cand au aparut cele prezentatte de mine s-a intamplat sa iau antibiotice, un medicament impotriva giardia. Nici un medicament nu a atacat indirect acest parazit.
Sper sa existe medicament care sa actioneze si in corpul vitros asupra parazitului

Multumesc
0
11-03-2010, ora 19:26
Bună seara!

Teoria prezenţei unei parazitoze este doar o presupunere, nu o certitudine. Eu nu v-am spus că sunt sigur, v-am spus că aveţi simptome tipice, simptome care coincid cu cele ale unei infestări cu paraziţi.
Vă rog să o contactaţi pe d-na doctor Ţigănişteanu Constanţa. Dânsa este un medic minunat, vă va ajuta să elucidaţi misterul condiţiei medicale care vă afectează viaţa.

-
DR. ŢIGĂNIŞTEANU CONSTANŢA
Tel. mobil: 0751.030.553 (tel. personal)
Tel. fix: 021.313.05.70

CENTRUL MEDICAL EUROSANITY
Calea Plevnei, nr. 44, Sector 1, Bucureşti,
Tel. mobil al clinicii: 0723.313.213
Tel. fix al clinicii: 021/ 311.54.54

POLICLINICA BATIŞTEI
Strada Batiştei 27, Bucureşti (în zona hotelului Intercontinental din Bucureşti).
-

Dacă dânsa îşi va declina competenţa, în cel mai rău caz, nu vă faceţi griji, are foarte multe cunoştinţe; vă va face o recomandare pertinentă şi tot vă va ajuta.
Vă doresc însănătoşire grabnică şi vă rog să mă iertaţi că nu v-am putut ajuta mai mult (Nu pot să cutreier teritorii, ramuri ale medicinei, necunoscute de mine, metaforicamente vorbind. Am o carte care tratează pe larg diverse parazitoze, dar nu am avut timp să o lecturez).
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze :)

Cu multă plăcere şi condescendenţă,
Mr. Nick ;)
0
15-03-2010, ora 13:32
andreiyo
Nu este medic/terapeut
andreiyo
Va multumesc pentru informatii

Nu aveti de ce sa va scuzati. Informatiile acordate sunt de mare ajutor.

Va doresc numai bine si multe, multe impliniri!
0
15-03-2010, ora 15:06
Mulţumesc!
Să fiţi binecuvântat şi să vă însănătoşiţi cât se poate de rapid. Toate cele bune :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: