Muscatura caine

13-06-2013
Diana335
Nu este medic/terapeut
Diana335
Buna seara
In seara asta am fost muscata de cainele meu, care este vaccinat deparazitat si tot ce trebuie.. Am fost la urgente, cusuta, injectie antitetanos.
Va rog sa ma ajuti intr-o privinta : mai trebuie administrat un vaccin antirabic?
Multumesc
5 comentarii
0
13-06-2013, ora 08:28
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
iti doresc MULTA sanatate
si
uitati voi oameni buni de caini..in casa..
unii ati ajuns (vad si la tv)
sa-i iubiti mai ca pe oameni.
Doamne fereste!
0
13-06-2013, ora 12:55
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Nu aveti nevoie de vaccin daca este deja vaccinat cainele dvs (conteaza si cand a fost ultima data, la pisici de exemplu dureaza 1 an si trebuie repetat sau 2 ani nu mai stiu precis)

Si da intr-adevar doar stim ca doar omul conteaza pe fata pamantului ca singura fiinta importanta si rege a tot ce misca, la naiba cu natura, nu? Eu personal nu am incredere in oamenii care nu iubesc animalele. Parere personala, dar daca va insulta sa stiti ca si acel Doamne fereste de mai sus m-a insultat pe mine...
0
13-06-2013, ora 13:30
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
iarta-ma geanina.
n-am vrut deloc sa-ti stric ziua de azi si
sa RAbufnesti
vecina mea-i la terapie intensiva de la un fir de par..de pisica.
DACA zici ca-i ok.asa sa fie.
0
13-06-2013, ora 20:23
Nutu Elena
Nu este medic/terapeut
Nutu Elena
Am un nepotel de 3 anisori care raceste mai des si de aceea i_am luat un aparat de aerosol LAICA dar inca nu stim ce medicamente si in ce dozaj sa le folosim in aparat.A mers mama lui cu el la medic si ia pus diacnosticul de, Faringita si amigdalita acuta, la care i sa dat urmatoarea reteta, KLACID, AERIUS, EURESPAL.Va rog tare mult sa ne spuneti care din aceste medicamente se pot folosi in aparatul de aerosol sau daca nu ce am putea folosi inafara de acestea.Mentionez ca, copilul a varsat de mai multe ori secretii si mucozitati din git.Va multumesc anticipat si asteptam un raspuns.
0
30-06-2014, ora 13:50
yeah123
Nu este medic/terapeut
yeah123
Hai ca am trait s-o vad si pe asta. Vaccin antirabic la oameni. Ala il faci pe caine nu pe oameni. De ce crezi ca exista antitetanos ? Ai caine dar esti proasta de puti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: