copil muscat de caine..urgent!!!!!
buna ziua fetita mea de 1 an si 3 luni a fost muscata de un caine cu stapan care are vaccinul antirabic facut in luna martie anul acesta.fetitei i-am administrat la cerere vaccinul antirabic doar 2 doze doctorii spunand ca nu este nevoie..la un singur canin de caine s-a stapuns pielea foarte vag dar n-a sangerat.a pris putina coaja dar dupa 2 zile era ok...cainele l-a vazut veterinaru in ziua 3 si ziua 10 si manca.nu salica temp era ok a spus ca nu prezinta rabie ca e ok...dar eu sant tare neleinistita in continuare am prins o frica sa nu pateasca copilul ceva mai ales ca am intrerupt dozele...intrebarea mea este :1 daca cainele era vaccinat nu are cum sa tranzmita rabia sau se poate?2 daca cainele dupa cele 10 zile era ok mai poate prezenta dupa simptome de rabie sau aceasta e perioada in care se manifesta boala?! adica daca cainele e ok nu mai trebuie sa-mi fac griji ca cea mica ar putea patii ceva?
2 comentarii
Am inteles ca fetita dumneavoastra a fost muscata de un caine vaccinat antirabic, prin urmare nu trebuia sa vaccinati antirabic, fetita( mai ales ca s-ar parea ca nu este bine sa faci prea multe vaccinuri unui copil asa mic ).Cainele vaccinat antirabic nu mai face rabie( turbare). Numai bine
Multumesc din suflet pentru raspuns, aşa sper si eu sa fie, si sa am fetiţa sanatoasa..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am fost muscat de un caine; rana este superficiala.. e necesar vaccinul antirabic?
- 3Muscatura animal otravitor
- 8pe baietelul meu de 4 ani la muscat un caine
- 12Ortoped sau reumatolog??Rog indrumare...
- 8Foarte grav, ce fac? ceva din africa cred
- 3Muscatura caine - cicatrice ?
- 3Bartonella Henselae, rog ajutor
- 2Muscatura de caine la un copil
- 4Zgarietura de piscica care imi creaza probleme!
- 5Muscatura caine
- 0Muscatura caine (fara sa curga sange)
- 0copil 1 an si 2 luni muscat de caine
- 0Muscatura caine minora
- 1Muşcătura de pisica in sarcina
- 1Este nevoie de antirabic?
- 0Muscatura pui veverita
- 0muscatura pisica vaccinata
- 1Mușcătură pisică: Trebuie să îmi fac din nou vaccinul antirabic?
- 4Muscatura de caine
Mai multe informații despre: Muscatura de animale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: