fiere lenesa, strangulata
Buna ziua, am 20 de ani si de aproxim 4-5 ani am o respiratie mirositoare de care nu pot scapa, indiferent cat de des ma spal pe dinti si cata guma folosesc. Aveam amigdale cu cazeum, dar acum cateva luni m-am operat, insa mirosul nu a disparut si nici nu s-a diminuat. Am facut mai multe ecografe si toti medicii mi-au spus ca am fierea lenesa, fara pietre si colon iritabil, am tinut un tratament cu Sanzyme sirop, Ibutin, Espumisan, Maganghinar timp de o saptamana, dar fara niciun rezultat. Medicul gastroenterolog care mi-a prescris tratamentul, mi-a spus sa-l repet de mai multe ori, dar in legatura cu respiratia mi-a dat de inteles ca nu s-ar putea face mai nimic. Am o mica deviatie de sept, dar toti medicii orl la care am fost au spus ca nu aceasta este cauza. Analizele mi-au iesit bine, helycobacter absent, candida la fel, iar probleme cu dintii nu am. Mai are cineva o problema asemanatoare? as avea mare nevoie de un sfat, va multumesc!!!
3 comentarii
auzi ar trebui sa mergi la un dentist sa ati controleze dinti ca poate ai o carie ascunsa pt ca respiratia urat mirositoare de la stomac e total fals trebuie sa te speli bine pe dinti pe limba si binenteles sa fii atent sa nu ai carii..multa sanatate
Am uitat sa precizez, am fost si la stomatolog, tot spre un medic gastroenterolog m-a indrumat. Si mi-au iesit negativ analize: antigen giardia, examen coproparazitar, stafilococ si streptococ
Chiar nu exista nici o solutie? Acupunctura ar putea pune fierea lenesa in miscare? Si sa ma ajute sa scap de acest miros neplacut?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Halena cronica
- 2halena
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 4Repiratie urat mirositoare si gat uscat
- 2miros urat al gurii-rog medicii sa imi dea un raspuns
- 3infectie urat mirositoare din cerul gurii
- 5Lucrare (coroana) portelan mi-a cazut. Mi-a pus-o la loc dar incorect
- 3miros neplacut dimineata
- 2respiratie urat mirositoare
- 1respiratie urat mirositoare
- 4respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
- 2Senzatie de arsura la plamani si respiratie urat mirositoare
- 3Problema molar - trebuie extractie?
- 2respiratie urat mirositoare pe nas
- 2Respiratie urat mirositoare.
- 3Sufar de halena fetida de un an. Nu stiu ce sa mai fac!
- 2Limba mea e tot timpul alba, e foarte incarcata
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: