Fibrom mare in sarcina.

04-01-2023
ionelaa28
Nu este medic/terapeut
ionelaa28
Buna fetele.Eu am un fibrom uterin subseros de 10 cm si sunt in a 10 sapt de sarcina.a crescut mult in sarcina il aveam de 7 cm pana acum.Am inceput cu probleme si nu stiu care e cauza de aceea va intreb si pe voi.la mine fibromul apasa pe rect.Am inceput cu dureri mari de burta si ovare.crize de durere si nu stiu e de la fibrom sau din cauza ca ies greu afara doar ajutandu-ma de solutii pt defecatie.chiar daca am scaun tot am dureri.dr abea pe 9 ma programat.au fost si sarbatorile si de aceea.voi ati avut dureri din cauza fibromului.dureri continuu mai tare ca la perioada apoi crize de cate o ora 2 de nu imi gasesc nici o pozitie sa ma calmeze.no spa nu ma ajuta.uscomin supozitor dat pt dureri nu ajuta.ms de raspuns.
1 comentarii
0
02-06-2023, ora 19:11
gio2000
Nu este medic/terapeut
gio2000
Buna.
Ai reușit să duci sarcina până la capăt?Cum s a desfășurat toată sarcina?
Eu am unul de 6 cm, a crescut din săptămâna 6 in săptămâna 7 cu 2 cm.
Abia sunt in săptămâna 8. In afara de dureri pelviene si lombare, momentan sunt ok, insa sunt ingrijorata.
Orice sfat e binevenit.
Mulțumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Uter fibromatos - explicații pe înțelesul tuturor
  • Substanțe chimice regăsite în produse comune de consum pot crește riscul de fibrom uterin
  • Un compus din ceaiul verde a avut rezultate promițătoare în tratarea fibroamelor uterine
  • Femeile care stau pe scaun 6 ore zilnic au un risc dublu de fibrom uterin
  • Cercetătorii de la Mayo Clinic recomandă terapiile alternative la histerectomie pentru fibromul uterin
  •