embolizare fibrom uterin
Buna! Pentru cei ce sunt in masura sa raspunda sau cele ce au facut embolizare si s-au confruntat cu probleme similare va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri pentru ca sunt confuza si total dezamagita de efectele embolizarii mele.
La exact o luna de la embolizarea am avut hemoragie si mai abundenta ca inainte (am ajuns la urgente!), am dureri si arsuri intense in locul unde stiu ca este situat fibromul, am in continuare durere in picior si un nodul, probabil hematom, pe artera pe unde s-a facut embolizarea (la mine cateterul a fost introdus prin artera femurala, nu prin brat). Ce se intampla si la ce sa ma astept in continuare? La spital mi s-a spus ca probabil embolizarea nu a avut efect si atunci ar trebuie sa ma operez.
La exact o luna de la embolizarea am avut hemoragie si mai abundenta ca inainte (am ajuns la urgente!), am dureri si arsuri intense in locul unde stiu ca este situat fibromul, am in continuare durere in picior si un nodul, probabil hematom, pe artera pe unde s-a facut embolizarea (la mine cateterul a fost introdus prin artera femurala, nu prin brat). Ce se intampla si la ce sa ma astept in continuare? La spital mi s-a spus ca probabil embolizarea nu a avut efect si atunci ar trebuie sa ma operez.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5fibromul uterin... problema este ca eu nu am la activ nici un avort sau pierderi de sarcini
- 2Fibrom descoperit la nastere
- 0fibrom uterin, 47 ani
- 4ajutor ptr a interpreta analizele inainte de embolizare
- 3embolizare fibrom uterin
- 11Migrena si fibromul uterin
- 2fibrom uterin
- 4extractul de mladite de zmeur ajuta la tratarea fibromului?
- 5interpretare analize biopsie
- 1Hipertrofie e endometrului, 14 mm
- 2Fibrom uterin subseros
- 4Fibrom Uterin
- 1Sarcina oprita din evolutie
- 0Fibrom sau nu?
- 0Sangerare vaginala prelungita
- 2Fibrom uterin
- 3Am un fibrom de 7 cm pe partea stângă ce să fac să dea înapoi?
- 1Durerile postembolizare de fibrom uterin.
- 6Operatie fibrom si chist endometriozic-intarziere menstruatie
Mai multe informații despre: Fibromul uterin embolizarea fibromului uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: