extractul de mladite de zmeur ajuta la tratarea fibromului?
As vrea sa stiu daca extractul de mladite de zmeur ajuta la tratarea fibromului.L-a folosit cineva si a scapat de operatie?
4 comentarii
Extractul de mladite de zmeur ajuta la tratarea fibromului uterin, dar trebuie asociat cu extract de tuia. Daca aveti si hemoragii uterine, luati in perioada menstruala capsule Normoflux, cate 2 capsule de 3 ori pe zi si ceai de cretisoara si traista ciobanului. Mama mea a scapat de operatie cu aceste plante, dar aceasta depinde si de marimea fibromului.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
in masura in care este posibil as avea nevoie de un sfat.
am 28 de ani si am fibromatoza uterina. mentionez ca nu am niciun copil.
nu am luat niciodata anticonceptionale de frica, ca nu cumva sa am probleme in viitor cu privire la o eventuala sarcina.
am umblat din medic in medic ( n medici) care mi-au recomandat histerectomie totala. am zis ca la 25 e prea devreme.
am gasit un medic care in 2010 s-a hotarat sa incercam printr-o interventie chirurgicala care a decurs astfel: (conform biletului de externare)
- la deschidere uter marit de volum cat o sarcina de 7 saptamani, un nodul fobromatos anterior diametru 6x4cm, un nodul fundic cu diametru de 1, 5x1cm si un nodul posterior-lateral stang cu diametru de 3x5cm;anexe bilaterale de aspect normal. se decide si se practica miomectomii multiple; la efectuarea miomectomiei nodului fundic se deschide cavitatea uterina si se palpeaya multiplii noduli fibromatosi submucosi cu diametru de 0, 3x0, 5cm, care se extirpa.
in 2013, la controlul de rutina, ca periodic le urmaresc cresterea, in 18 feb 2013, am noduli fibromatosi din care doi sunt cu dimensiuni 4x5 cm.
nu stiu ce sa mai fac, si nici cui sa ma adresez. nimeni nu sta sa+si bata capul.
mi s-a recomandat tratament cu ecclepia pe un termen de 3 luni.
am 28 de ani si am fibromatoza uterina. mentionez ca nu am niciun copil.
nu am luat niciodata anticonceptionale de frica, ca nu cumva sa am probleme in viitor cu privire la o eventuala sarcina.
am umblat din medic in medic ( n medici) care mi-au recomandat histerectomie totala. am zis ca la 25 e prea devreme.
am gasit un medic care in 2010 s-a hotarat sa incercam printr-o interventie chirurgicala care a decurs astfel: (conform biletului de externare)
- la deschidere uter marit de volum cat o sarcina de 7 saptamani, un nodul fobromatos anterior diametru 6x4cm, un nodul fundic cu diametru de 1, 5x1cm si un nodul posterior-lateral stang cu diametru de 3x5cm;anexe bilaterale de aspect normal. se decide si se practica miomectomii multiple; la efectuarea miomectomiei nodului fundic se deschide cavitatea uterina si se palpeaya multiplii noduli fibromatosi submucosi cu diametru de 0, 3x0, 5cm, care se extirpa.
in 2013, la controlul de rutina, ca periodic le urmaresc cresterea, in 18 feb 2013, am noduli fibromatosi din care doi sunt cu dimensiuni 4x5 cm.
nu stiu ce sa mai fac, si nici cui sa ma adresez. nimeni nu sta sa+si bata capul.
mi s-a recomandat tratament cu ecclepia pe un termen de 3 luni.
Buna Antonia,
Si eu am un fibrom mic, dar inca nu trebuie sa ii fac nimic, doar il monitorizez. Cred ca o idee buna ar fi embolizarea, se poate face in cazul tau, fibroamele nu sunt foarte mari. Iar riscul de recidiva e mai mic decat in cazul miomectomiei! Cauta l pe doctorul Nechifor, lucreaza in Bucuresti, la Ponderas. El face embolizari de peste 10 ani, si cred ca ar putea sa te ajute! Nr asistentei lui este 0731.771.111 ( Iulia) si daca vrei poti sta de vorba cu ea, te poate ajuta cu multe informatii!
Mult succes in rezolvarea problemei tale!
Si eu am un fibrom mic, dar inca nu trebuie sa ii fac nimic, doar il monitorizez. Cred ca o idee buna ar fi embolizarea, se poate face in cazul tau, fibroamele nu sunt foarte mari. Iar riscul de recidiva e mai mic decat in cazul miomectomiei! Cauta l pe doctorul Nechifor, lucreaza in Bucuresti, la Ponderas. El face embolizari de peste 10 ani, si cred ca ar putea sa te ajute! Nr asistentei lui este 0731.771.111 ( Iulia) si daca vrei poti sta de vorba cu ea, te poate ajuta cu multe informatii!
Mult succes in rezolvarea problemei tale!
Buna,
Si eu am trecut prin aceasta procedura de embolizare si sunt foarte multumita de alegere. Operatia a fost realizata tot de catre domnul dr.Rares Nechifor. Am 25 de ani si la un timp destul de scurt dupa operatie am ramas si insarcinata ceea ce mi-a implinit viata.
Recomand cu caldura realizarea acestei proceduri pentru toate pacientele!
Si eu am trecut prin aceasta procedura de embolizare si sunt foarte multumita de alegere. Operatia a fost realizata tot de catre domnul dr.Rares Nechifor. Am 25 de ani si la un timp destul de scurt dupa operatie am ramas si insarcinata ceea ce mi-a implinit viata.
Recomand cu caldura realizarea acestei proceduri pentru toate pacientele!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8De vreo 2 ani am fibromul uterin
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 0fibrom uterin complicat cu menometroragie
- 1fibrom uterin
- 6produsele naturiste in vindecarea afectiunilor ginecologice
- 2fibrom uterin
- 0Produse naturiste cu efect antiagregant plachetar
- 3fibrom de 5, 6cm
- 6Progesteron mic - tratament naturist
- 2Remedii naturiste pentru ovare polichistice
- 1Hirsutism - remediu naturist
- 3Tinctura de armurariu, remediu in afectiuni ale ficatului
- 4fibrom de aprox.6cm pediculat
- 1Ce remedii naturiste pentru tratarea impotentei cunoasteti?
- 0Fibrom intrauterin
- 0Tratamente pentru varice pe baza de produse apicole
- 1Sarcina oprita din evolutie
- 0fibrom de 6 cm
- 0Fibrom uterin
- 2Fibrom uterin
Mai multe informații despre: Fibromul uterin tratamentul naturist
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: