fetita de 8 luni nu mai mananca mancare solida
Buna seara!
Doamna doctor, de 2 sapt fetitei mele de 8 luni, i'a aparut primul dintisor. Tot de atunci au inceput mofturile in privirea mancarii: nu mai mananca mancare solida (nici cea fiarta, nici facuta la gratar sau cuptor), probleme ce nu le'am intampinat pana la cresterea incisivului. Am incercat cu tot felul de metode (jucarii, televizor), dar in zadar, In schimb inca mai papa de la san. Ce sfat mi'ati da in aceasta privinta: putem incerca vreun siropel care sa ne faca pofta de mancare?
Precizez ca in momentul de fata cantareste 11.5 kg, 74 cm, nu face febra, nu are scaunele moi si nici nu bea lapte formula, doar apa si ceai prefera.
Va multumesc, cu respect, din suflet pt timpul acordat,
sanatate, numai bine!
Doamna doctor, de 2 sapt fetitei mele de 8 luni, i'a aparut primul dintisor. Tot de atunci au inceput mofturile in privirea mancarii: nu mai mananca mancare solida (nici cea fiarta, nici facuta la gratar sau cuptor), probleme ce nu le'am intampinat pana la cresterea incisivului. Am incercat cu tot felul de metode (jucarii, televizor), dar in zadar, In schimb inca mai papa de la san. Ce sfat mi'ati da in aceasta privinta: putem incerca vreun siropel care sa ne faca pofta de mancare?
Precizez ca in momentul de fata cantareste 11.5 kg, 74 cm, nu face febra, nu are scaunele moi si nici nu bea lapte formula, doar apa si ceai prefera.
Va multumesc, cu respect, din suflet pt timpul acordat,
sanatate, numai bine!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Nu vrea sa manance...
- 2copil 1 an refuza laptele praf - de cand i-am schimbat formula de la1 an
- 0Bebelusul meu de 2 luni jumate refuza formula de lapte
- 4Bebelusa mea de 4 luni refuza sa suga
- 1Mananca foarte mult noaptea iar ziua nu
- 9Bebe 3 luni nu mananca
- 0Bebe nu mănâncă suficient
- 2Bebelus refuza sa manance
- 0Bebeluș de 1luna jumatate, nu vrea să mănânce.
- 0Bebe nu mănâncă
- 0Alimentatie sugar 9 luni
- 0Bebeluș de 8 luni nu accepta mâncarea solida deloc
- 0Copil 1an2l refuza mancarea solida
- 2Bebe 4 luni refuza sa manance
- 1Bebe 7 luni refuza laptele
- 3Bebe 2 luni nu mănâncă
- 0Bebe 11 luni, nu bea lapte
Mai multe informații despre: de ce bebelusul refuza sa manance
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: