Ajutați-mă - bebelina de 2 luni și 15 zile refuza mâncarea, sunt disperata
Buna ziua, am o bebelina de 2 luni și 15 zile pana acum câteva zile mânca foarte bine acum dacă reușesc cu greu sa o păcălesc sa mai manance când ii dau biberonul se foiește se agita numai chef de mâncat nu are ea ! Am fost cu ea la pediatru și mia spus ca nu e nimic in neregula cu ea ! Problema mea este de ce oare refuza mâncarea sunt disperata ea care era foarte mancacioasa acum dacă îmi manaca 90 ml la 3 ore asta pe timp de zi ca o păcăleam noaptea nici numai zic ca de abia vrea sa manance uneori nu vrea și gata ! Plus de asta pediatra mia recomandat sa ii dau mâncare la 3 ore dar numai știu ce sa cred dacă ea numi mănâncă mai ales noaptea de câteva zile vrea doar o data pe noapte și atunci mănâncă 90 și gata ! Ultima masa i-o dau la 11 noaptea și pana dimneata la ora 8:00 spre exemplu ea de abia dacă mai mănâncă 90 ml ! Am fost cu ea și la alt medic accelasi lucru bebe spune ca e bine... La 2 luni și 7 zile când a început problema cu manacatul am fost cu ea la pediatra avea 5, kg ea mia zis ca e puțin și ca ar trebuie sa ma ia in greutate dar cum sa ia dacă nu mănâncă! Menționez ca am născut-o cu 3, 600 a scăzut la 3, 300. Va rog ajutați-mă e bine cum mia zis pediatra sa ii dau așa la 3 ore mâncare la program ? Nici numai știu ce sa cred uneori simt ca numai am putere sau sunt eu prea panicata
2 comentarii
Buna seara, Larisa26 am fix aceeași problema ca a Dvs , doar ca bebe nu vrea sa mai mănânce deloc.
Cum ati rezolvat problema?
Mulțumesc!
Cum ati rezolvat problema?
Mulțumesc!
Buna ziua.si noi aceeași problema avem.cum ati rezolvat daca puteti sa mi raspundeti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bebe mic
- 113Greutatea copilului la 8 luni
- 10despre copii - greutatea
- 1Greutate fetita 6 luni jumate motiv de ingrijorare ?
- 4greutate bebelus de 2, 5 luni
- 3greutatea si inaltimea potrivita
- 0Bebelusul meu de 2 luni jumate refuza formula de lapte
- 5sugar 3 luni jumate si cantareste 5, 870 g
- 2Greutate bebe 2 luni si 3 sapt
- 1Bebe la 3 luni jum cantareste 6 kg
- 0Greutate bebe 5 luni
- 2Bebelus de 5 luni jumatate
- 1Bebelusul meu poate fi supraponderal? 2 luni - 6.3 kg
- 0Bebelus alaptat
- 0Greutatea bebelușului
- 1Bebelușul meu este obez?
- 0Greutatea bebelusului
- 0Bebe 11 luni nu ia in greutate
- 1Greutate bebelina - în a 3 luna a stagnat
- 0Bebe de 8 luni nu ia în greutate
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului de ce bebelusul refuza sa manance
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: