Bebelusul de 2 luni și 2 săptămâni nu mai mananca
Bună ziua. Am o fetita de 2 luni și 2 săptămâni născută la 2640 grame și 47 cm la 38 săptămâni. Din cauza lipsei laptelui matern o hrănesc cu formula de lapte praf. Prima dată a mâncat Aptamil insa dupa 2 săptămâni a început calvarul.nu avea scaun decât cu supozitor.am fost la pediatru si ne a dat sa ii dam hipp combiotic si jarrodophilus.după 3 zile era foarte agitată nu dormea...un alt medic pediatru ne a spus ca este posibil sa aibă reflux sa ii dam Aptamil Ar.nimic.peste încă o săptămână i au apărut pe fata niște bubițe care se făceau din ce în ce mai urate.tot nu dormea...agitată era.am fost iarăși la pediatru dupa o sesiune de nesomn de 16 ore pentru micuță.pediatra ne a spus ca este posibil sa aibă alergie la proteina laptelui de vaca și sa ii dam Topfer lactopriv, care nu se mai găsește sau Aptamil Pepti.în toată această perioada problemele cu cacuta au persistat.am schimbat gama Aptamil de 3 săptămâni cu Nan expert pro ha în combinație cu Protecție la recomandarea medicului, totodată i am aplicat și o crema în zoneleafectate cu bubițe... MUSTELA Stelatopia...dupa trei zile de mâncat acest lapte a făcut caca dar culoarea ne a speriat foarte tare fapt pentru care am mers iar la pediatru.verde închis.am făcut analiza la caca nu a ieșit nimic.toate bune au trecut bubitele, este activa, rade gangureste se odihneste bine...caca verde în continuare.de trei zile în schimb de la 110 ml-130 ml cat manca pe zi am ajuns sa mănânce între 50 si 90 nu mai doarmeca pana acum și azi noapte a avut un episod de plâns încontinuu de vreo 3 ore.precizezca pana acum nu s a întâmplat sa plângă atât de mult are foarte multe gaze și refuza sa mănânce, iar azinoapte am reușit sa o adorm după ce am scos o afară.la momentul actual are o greutate de 5555 grame si 57 cm la 10 săptămâni.este normal sa nu mai mănânce la fel bebe?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2copil 1 an refuza laptele praf - de cand i-am schimbat formula de la1 an
- 2Bebe de trei luni jumatate refuza laptele praf
- 0Bebelusul meu de 2 luni jumate refuza formula de lapte
- 2Nu vrea sa mai manance nimic doar lapte
- 4Bebelusa mea de 4 luni refuza sa suga
- 18Bebe 3 luni mananca putin
- 2Probleme cu mancarea
- 1Mananca foarte mult noaptea iar ziua nu
- 9Bebe 3 luni nu mananca
- 0Bebe nu mănâncă suficient
- 0Bebelus nu mananca
- 0Bebeluș de 1luna jumatate, nu vrea să mănânce.
- 2Ajutați-mă - bebelina de 2 luni și 15 zile refuza mâncarea, sunt disperata
- 0Bebe nu mănâncă
- 0Alimentatie sugar 9 luni
- 0Bebeluș de 8 luni nu accepta mâncarea solida deloc
- 1Bebe 7 luni refuza laptele
- 3Bebe 2 luni nu mănâncă
- 0Bebe 11 luni, nu bea lapte
Mai multe informații despre: de ce bebelusul refuza sa manance
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: