Bebe 2 luni nu mănâncă
Bună ziua. Am o bebelina de 2 luni ai a început sa refuze mâncarea. Am fost la medic mia spus ca ea este ok, iam făcut analize de sânge, urina, scaun toate au ieșit perfect, problema este ca nu mai vrea sa mănânce. Inainte manca 70 ml cam la 3 ore acum trec si 4 ore si ea tot nu vrea sa manance.Ce as putea face? Mulțumesc
3 comentarii
Buna ziua
Din pacate nu precizati daca ii dati lapte de mama sau lapte praf. De asemenea nu precizati daca copilul a crescut in greutate cu toate capriciile apetitului alimentar. Pe de alta parte faptul ca analizele si consultul medical au indicat ca este in regula nu trebuie sa va faceti griji. Sunt perioade pe parcursul cresterii sugarului cu oscilatii de pofta de mancare. Trebuie sa aveti rabdare caci se remediaza acest aspect.
Din pacate nu precizati daca ii dati lapte de mama sau lapte praf. De asemenea nu precizati daca copilul a crescut in greutate cu toate capriciile apetitului alimentar. Pe de alta parte faptul ca analizele si consultul medical au indicat ca este in regula nu trebuie sa va faceti griji. Sunt perioade pe parcursul cresterii sugarului cu oscilatii de pofta de mancare. Trebuie sa aveti rabdare caci se remediaza acest aspect.
Lapte formula ii dau și cu mâncatul a început de 2 zile sa nu mai mănânce asa cum trebuie. Ea are 2 luni, 60 cm și 5 kg
Buna dimineata
Datele furnizate, privind greutatea si talia fetitei, sunt optime in momentul de fata, raportate la varsta, conform curbelor internationale de dezvoltare. Asa ca ramane valabil sfatul de a mai avea rabdare caci, momentan, nu sunt motive de ingrijorare. Sanatate !
Datele furnizate, privind greutatea si talia fetitei, sunt optime in momentul de fata, raportate la varsta, conform curbelor internationale de dezvoltare. Asa ca ramane valabil sfatul de a mai avea rabdare caci, momentan, nu sunt motive de ingrijorare. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1fetita de 8 luni nu mai mananca mancare solida
- 1bebe 5 luni nu vrea sa pape
- 2Bebe de trei luni jumatate refuza laptele praf
- 0Bebelusul meu de 2 luni jumate refuza formula de lapte
- 3Durere in gat si refuza mancarea total
- 2bebele meu nu vrea laptele praf
- 4Bebelusa mea de 4 luni refuza sa suga
- 18Bebe 3 luni mananca putin
- 0Bebe nu mănâncă
- 3Bebelus de 3 luni jumătate plânge cand mănâncă!Ajutor va rog..
- 1Ce as putea face ca fetita de 1 an și 2 luni sa mănânce orice?
- 0Copil 1an2l refuza mancarea solida
- 1Bebe 7 luni refuza laptele
- 2Bebe 3 luni refuza laptele praf
Mai multe informații despre: sugarul refuza mancarea de ce bebelusul refuza sa manance bebe refuza biberonul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: